ανεμβολίαστοι

Στην εργασία τους στο Νοσοκομείο Καβάλας επέστρεψαν τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου οι 40 περίπου υγειονομικοί που είχαν αρνηθεί να εμβολιαστούν κατά κορωνοϊού και είχαν τεθεί σε αναστολή.

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα 1 Σεπτεμβρίου από την ημέρα που τέθηκαν σε αναστολή οι υγειονομικοί του Νοσοκομείου Καβάλας που δεν έχουν εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού.

Πριν από το Πάσχα θα ανασταλεί, το πρόστιμο των 100 ευρώ για τους πολίτες άνω των 60 ετών, οι οποίοι δεν έχουν εμβολιαστεί έναντι του κορωνοϊού. 

"Παράθυρο" για νέα μέτρα σε ανεμβολίαστους άφησε το πρωί του Σαββάτου ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας

Υποχρεωτικός καθίσταται ο εμβολιασμός όλων των πολιτών άνω των 60 ετών, ανακοίνωσε πριν λίγο, κατά την εισαγωγική του τοποθέτηση στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε εφαρμογή από σήμερα στις 6:00 το πρωί μέχρι και τις 6 Δεκεμβρίου, τα νέα μέτρα για την αναχαίτιση του 4ου κύματος της πανδημίας Covid-19, τα οποία περιορίζουν περαιτέρω την κινητικότητα των ανεμβολίαστων. 

Από τις 6 το πρωί του Σαββάτου, η πρόσβαση σε τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες, εμπορικά καταστήματα, κομμωτ

«Υποχρεωτικά rapid test σε τράπεζές, δημόσιες υπηρεσίες και εμπορικά καταστήματα, ακόμα και στους ανοιχτ

Στους 137 ανέρχεται ο αριθμός των νοσηλευομένων με Covid σε ΜΕΘ, στο σύνολο των νοσοκομείων της Μακεδονίας και της Θράκης

 «Η Δράμα έχει δώσει τον μεγαλύτερο αριθμό νεκρών ανά 100.000 κατοίκους κι έχει το μικρότερο ποσοστό

Νέα κανονικότητα από αύριο, για τους ανεμβολίαστους καθώς θα πρέπει να κάνουν με δικά τους έξοδα rapid test για να εργαστούν, να κινηθούν με μέσα μαζικής μεταφοράς ή να μπουν σε οπ

Μια τραγική ιστορία εκτυλίσσεται τις τελευταίες μέρες στην Ξάνθη με μητέρα και γιο, που δεν εμβολιάστηκαν και βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

 

Τρία, τουλάχιστον, προγραμματισμένα χειρουργεία αναβλήθηκαν την Πέμπτη 26 Αυγούστου στο Νοσοκομείο Καβάλας σύμφωνα με όσα ανέφεραν ασθενείς που μίλησαν στο KavalaNews. 

Τα νέα μέτρα κατά του κορωνοϊού που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες θα αφορούν κυρίως τους ανεμβολίαστους, ξεκαθάρισε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος

Προβληματισμό και ανησυχία στους επιστήμονες αλλά και στην κυβέρνηση προκαλεί η αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού τη στιγμή που συνεχίζεται η προσπάθεια για χτίσιμο τείχους ανοσίας μέσω του εμβολιασμού.

«Δεν θα πληρώσει το μάρμαρο η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού που είναι εμβολιασμένη», δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Περισσότερα μέτρα για τους μη εμβολιασμένους εξετάζει η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων.