ακαδημία ποδοφαίρου

Τρία νέα ποδοσφαιρικά ταλέντα του Ναζιανζού Νέας Καρβάλης, θα παρακολουθήσει η ομάδα του ΠΑΟΚ, στα γήπεδα του ΠΑΟΚ Mundialito αλλά και στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Ο Βασίλης Γρηγοριάδης είναι ο νέος προπονητής των ακαδημιών του Ναζιανζού Ν. Καρβάλης.

“Το μήνυμα μας είναι ο μαζικός αθλητισμός, η κοινωνικοποίηση των παιδιών και να έρθουν οι νέοι στην άθληση. Να ξεφύγει το παιδί κάποιες ώρες, να παίξει. Τα παιδιά σήμερα δεν ξέρουν να παίζουν, πρέπει να μάθουν το παιχνίδι, πάνε οι εποχές που είχαμε την χαρά του παιχνιδιού στην αλάνα”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο τεχνικός υπεύθυνος των Ακαδημιών της ΑΕΚ Καβάλας, Γιώργος Παντελίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Αποστόλη Μπαμπατζίκο και τον KavalaNews 102,8.

Το διήμερο (27-28/05) οι ακαδημίες του ΑΟΚ διοργάνωσαν το 8ο αναπτυξιακό τουρνουά “Χρήστος Μπάτσης”. Στο τουρνουά συμμετείχαν περισσότεροι από 600 αθλητές.

Η ακαδημία ποδοσφαίρου του ΑΟ Καβάλα θα διοργανώσει το 8ο αναπτυξιακό τουρνουά «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΤΣΗΣ» το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Μαΐου 2023 στις εγκαταστάσεις της.

Η ακαδημία ποδοσφαίρου του ΑΟ Καβάλα ανακοίνωσε πως το 8ο τουρνουά “Χρήστος Μπάτσης” θα διεξαχθεί το διήμερο 27-28 Μαΐου.

Στις 17 Μαΐου επαναλειτουργεί η Ακαδημία ποδοσφαίρου του ΑΟΚ με το ισχύον πρόγραμμα προπονήσεων, τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο σύμφωνα με ανακοίνωση της ομάδας. 

Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία το διήμερο Σάββατο 19 - Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου οι φιλικές συναντήσεις της Ακαδημίας της Π.Α.Ε Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ 1965 με τις ομάδες Βρασίδας Νέας Περάμου - Απόλλων Καβάλας - Π.Α.Ο.Κ. Καβάλας στο ανακαινισμένο Βοηθητικό γήπεδο μας.

 Ακαδημία Ποδοσφαίρου της Π.Α.Ε Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ 1965 θα παραμείνει κλειστή και δεν θα λάβει μέρος σε καμία εκδήλωση σεβόμενη τις αποφάσεις που έχουν παρθεί και λαμβάνονται ανά την επικράτεια για ένα τόσο κρίσιμο θέμα.