ΑΧΕΠΑ

Ο ραδιοεμβολισμός μπορεί να παρατείνει το προσδόκιμο ζωής του ασθενούς από μήνες έως και χρόνια.

Ο άτυχος Γιώργος εργαζόταν ως νοσηλευτής στο τμήμα που πραγματοποιούνται αγγειογραφίες και την ημέρα της Τρίτης είχε απογευματινή βάρδια.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος είχε συνάντηση την Τρίτη (5/4) με αντιπροσωπεία του American Hellenic Educational Progressive Association (

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος βραβεύθηκε χθες Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021 με το βραβείο “2021 AHEPA Pericles Award” από την  “American Hellenic Educational Progressive Association – AHEPA”  στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 99ου συνεδρίου της οργανώσεως που πραγματοποιείται στην Αθήνα. 

Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Η αμυντική θωράκιση της Ελλάδας ως πυλώνας σταθερότητας και ανάπτυξης» διοργανώνουν το Τμήμα AHEPA HJ-30 «ΘΕΑΓΕΝΗΣ» Θάσου και το τμήμα AHEPA HJ-20 «ΟΡΦΕΥΣ» Κομοτηνής την Τετάρτη 17 Μαρτίου στις 18:30.

 

Άνδρας από τη Θεσσαλονίκη, 56 ετών, χωρίς υποκείμενα νοσήματα, που έχαιρε άκρας υγείας νοσηλεύτηκε με κορονοϊό στο νοσοκομείο αναφοράς της Θεσσαλονίκης, το «ΑΧΕΠΑ» στις 21 Μαρτίου.

«Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι όσοι έχουν κάνει το εμβόλιο της φυματίωσης δύσκολα κολλούν το νέο κορωνοιό» τονίζει ο αναπληρωτής καθηγητής παθολογίας-λοιμωξιολογίας κι επικεφαλής του Κέντρου Αναφο

Δεν είχε προσβληθεί τελικά από τον κοροναϊό ο ασθενής που είχε εισαχθεί στο ΑΧΕΠΑ, σύμφωνα με τον διοικητή του ΑΧΕΠΑ, Παναγιώτη Παντελιάδη. 

 

Σοβαρό πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει ένα μικρό αγόρι από την Καλλιράχη της Θάσου το οποίο πρέπει άμεσα να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Γερμανίας.