Αγρότες Παγγαίου

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες του Δήμου Παγγαίου. Δεν ικανοποιήθηκαν από τις συναντήσεις που είχαν στην Αθήνα την περασμένη Πέμπτη.

 

Απαντήσεις από το Yπουργείο Aγροτικής Aνάπτυξης περιμένουν οι αγρότες του Παγγαίου στα αιτήματά τους για να σταματήσουν τις κινητοποιήσεις τους. Ζητούν να τους δοθούν οι επιδοτήσεις που δικαιούνται και να σταματήσουν οι υποσχέσεις. 

Σύσκεψη πραγματοποιούν το πρωί της Δευτέρας 19 Δεκεμβρίου οι αγρότες του Παγγαίου στις 11:00 το πρωί στο Αμφιθέατρο του Δήμου.

Τίποτα δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα από την κυβέρνηση παρά τις διαβεβαιώσεις από τους τοπικούς κυβερνητικούς βουλευτές για την αποζημίωση των αγροτών που επλήγησαν από τη θεομηνία στο Παγγαίο πριν από ενάμιση μήνα αναφέρει σε ανακοίνωσή της η βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ Τάνια Ελευθεριάδου.

«Καταστρέφεται ο αγροτικός κόσμος. Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας μέχρι να δικαιωθούμε», δηλώνει στον KavalaNews 102.8 το μέλος του αγροτικού συλλόγου Γυαλοχωρίων, Παναγιώτης Μελισσάκης. 

Μετά από διεργασίες των τελευταίων 20 ημερών οι αγρότες του Δήμου Παγγαίου αποφάσισαν την κινητοποίηση τους την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου στην