Συνεχείς είναι οι εξελίξεις στην ποδοσφαιρική ομάδα του ΑΟΚ στην Καβάλα αφού σχεδόν καθημερινά υπάρχει ενημέρωση σχετικά με απόκτηση νέων παικτών.

 

Την Πέμπτη 14 Ιουλίου η διοικούσα επιτροπή του ΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του έμπειρου κεντρικού αμυντικού με θητεία στην Super League Λευτέρη Γιαλούση.

 

Είναι γεννημένος στις 18 Ιουλίου 1985 (31 ετών), τελευταία του ομάδα είναι η Λαμία έχοντας να επιδείξει μία σπουδαία καριέρα στην ΠΑΕ Εργοτέλης ομάδα στην ομάδα την οποία προσέφερε τα μέγιστα στη διάρκεια της ποδοσφαιρικής τους καριέρας.

 

Την περιόδους 2003-2006 ο Λευτέρης Γιαλούσης αγωνίστηκε στον Ηρόδοτο με 10 συμμετοχές ενώ τις περιόδους 2006-2012 αγωνίστηκε με την φανέλα της ΠΑΕ Εργοτέλης έχοντας 78 συμμετοχές και 2 γκολ. Την αμέσως επόμενη σεζόν (2012-13) αγωνίστηκε στην ΠΑΕ Αστέρα Τρίπολης με 9 συμμετοχές ενώ τις περιόδους 2013-15 φόρεσε την φανέλα της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου με συνολικά 63 συμμετοχές και 2 τέρματα. Τέλος να αναφερθεί ότι την αγωνιστική περίοδο 2015-16, ο Λευτέρης Γιαλούσης αγωνίστηκε στην ΠΑΕ Εργοτέλης έχοντας 15 συμμετοχές και στη συνέχεια στη Λαμία.

 

Την Τρίτη 12 Ιουλίου ο ΑΟΚ ανακοίνωσε ότι ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του, τους ποδοσφαιριστές Αλέξανδρο Μελισσόπουλο και Aναστάσιο Φραγκούλη.

 

Ο Αλέξανδρος Μελισσόπουλος είναι μέσο επιθετικός, γεννήθηκε στις 31/5/1991  και προηγούμενη ομάδα του είναι ο Νέστος Χρυσούπολης.

 

Από την άλλη πλευρά ο Aναστάσιος Φραγκούλης είναι αριστερός μπακ και στόπερ, γεννήθηκε στις 25/7/1995 και προηγούμενη ομάδα του είναι ο Νέστος Χρυσούπολης.

 

Νωρίτερα ο ΑΟΚ είχε ανακοινώσει την απόκτηση του επιθετικού ποδοσφαιριστή Zoran Zlatkovski. Είναι γεννημένος στις 5 Απριλίου 1987 και γεννήθηκε στην ΠΓΔΜ, έχοντας συμμετοχές με όλες τις Εθνικές ομάδες της χώρας του. Προηγούμενη ομάδα του Zoran Zlatkovski στην Ελλάδα ήταν η Παναχαΐκή, την περίοδο 2013-14 αγωνίστηκε στην Λαμία.

 

 

Ποιοι ανανέωσαν

 

Υπενθυμίζεται ότι στα τέλη Ιουνίου ο ΑΟΚ είχε κάνει γνωστό ότι ανανέωσε τη συνεργασία του με τους ποδοσφαιριστές Αλέξανδρο Μπρατσιάνι, Μιχάλη Μπαντάνη, Παύλο Σταματόπουλο ενώ λίγες μέρες αργότερα ανακοίνωσε ανανέωση συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Νάσο Αθανασίου, Γιώργο Παληγεώργο, Σάββα Κυριακίδη, Χρήστο Μπάτζιο, Στέλιο Μπλιό και Τάσο Δέντσα.

 

Τις τελευταίες εβδομάδες εξάλλου ανακοινώθηκε η ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή τερματοφυλάκων Βαγγέλη Καρασάββα αλλά και η διακοπή συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Συμεών Συνοδινό, ο οποίος πήρε μετεγγραφή στην ΠΑΕ Λεβαδειακός.