Συνάντηση με τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστο Σπίρτζη είχαν σήμερα το πρωί στο ξενοδοχείο Γαλαξίας το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Καβάλας και του Σωματείου Εργαζομένων στη ΒΦΛ, με αφορμή την επίσκεψή του στην πόλη.

Χθες ο υπουργός μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης «Διαφθορά-Διαπλοκή και ΜΜΕ» που διοργάνωσαν ο ραδιοφωνικός σταθμός Στο Κόκκινο και ο ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας, είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με την δήμαρχο Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα με θέμα τη σιδηροδρομική Εγνατία και τους κάθετους άξονές της.

 

Συνάντηση με το Σωματείο Εργαζομένων της ΒΦΛ

Λίγο πριν την αναχώρησή του για την Αθήνα σήμερα το πρωί ο κ. Σπίρτζης συναντήθηκε με τους εργαζομένους στη ΒΦΛ. Παρά το γεγονός ότι το συγκεκριμένο θέμα δεν άπτεται στην αρμοδιότητά του, υποσχέθηκε πως θα μεταφέρει τα αιτήματα των εργαζομένων στον αρμόδιο υπουργό.

 

 

 

 

 

Συνάντηση με τον Σύλλογο ΑμεΑ Καβάλας

Την επιστροφή του μέτρου της ατελούς διέλευσης από τα διόδια της χώρας ζήτησαν από τον αρμόδιο υπουργό τα μέλη του συλλόγου ΑμεΑ Καβάλας στη διάρκεια της συνάντηση που είχαν μαζί τους. 

 

 

 

Συνάντηση με τη δήμαρχο Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα

Η σιδηροδρομική Εγνατία μονοπώλησε το θέμα της συζήτησης της κατ’ ιδίαν συνάντησης μεταξύ του υπουργού και της δημάρχου Καβάλας χθες το βράδυ στο ξενοδοχείο Γαλαξίας.

«Δεν πάμε να επαναλάβουμε λάθη του παρελθόντος στα μεγάλα έργα της χώρας. Θα είναι παράλληλα με την οδική Εγνατία, θα συνδέει την Αλεξανδρούπολη με την Θεσσαλονίκη και την Ήπειρο» είπε μεταξύ άλλων ο υπουργός.