Ένας πολύ σημαντικός αγώνας για τα πλέι οφ της Α2 μπάσκετ γυναικών, θα διεξαχθεί την Κυριακή (12/05), στο κλειστό της Καλαμίτσας.

 

Οι Πάνθηρες Καβάλας θα υποδεχθούν τον Πανσερραϊκό, και θέλουν να κάνουν το 1-1 στη σειρά, έτσι ώστε σε ένα τρίτο και τελευταίο παιχνίδι, να κριθεί η πρόκριση στους τελικούς των πλέι οφ.

 

Οι Πάνθηρες κάνουν κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια τους, αναφέροντας πως η είσοδος θα είναι δωρεάν για αυτό το παιχνίδι.

 

 

Η ανακοίνωση των Πανθήρων αναφέρει τα εξής:

“Ο κρισιμότερος αγώνας της ομάδας μας στα Playoffs έφτασε!

 

Την Κυριακή 12 Μαΐου, στις 19:00, στο ΔΑΚ Καλαμίτσας “Αλεξάνδρα Δήμογλου”, τα κορίτσια μας υποδέχονται τον Πανσερραϊκό με μοναδικό στόχο τη νίκη.

 

Ο αγώνας έχει τον χαρακτήρα τελικού, καθώς σε περίπτωση ήττας ολοκληρώνεται η πορεία μας στο φετινό πρωτάθλημα της Α2, έχοντας κατακτήσει θεαματικά την 3η θέση, ενώ σε περίπτωση νίκης η σειρά θα μεταφερθεί στις Σέρρες για το τρίτο και τελευταίο παιχνίδι που θα οδηγήσει στον τελικό του πρωταθλήματος!

 

Η πολυπληθής παρουσία των φίλων μας στο εκτός έδρας ματς στις Σέρρες ήταν συγκλονιστική και εμείς με τη σειρά μας θέλουμε να βάλουμε τα δυνατά μας για να τον ευχαριστήσουμε, για την πολύτιμη στήριξη που μας προσφέρει απο την αρχή της σεζόν.

 

Η είσοδος στον αγώνα για το φίλαθλο κοινό είναι δωρεάν!”