Στο σχεδιασμό της φετινής 20ης «Ονειρούπολης» προχώρησε για ακόμα μία χρονιά ο Δήμος Δράμας.

 

Η διοργάνωση θα υποστηρίζεται από πλούσιο μουσικό πρόγραμμα, από δωρεάν δράσεις για τα παιδιά, παραστάσεις από θεατρικές ομάδες, happenings (ζωγραφική, παντομίμες, μικρές νεανικές μπάντες, εργαστήρι κατασκευών, εκθέσεις, νέες τεχνολογίες κλπ.) και άλλες παράλληλες δράσεις που θα πραγματοποιούνται με γιορτινό ρυθμό περιμετρικά της «Ονειρούπολης» και στους εμπορικούς δρόμους της πόλης.

 

Οι χώροι στους οποίους και φέτος θα φιλοξενηθεί η «Ονειρούπολη», είναι ο Δημοτικός Κήπος και η Κεντρική Πλατεία της Δράμας και θα διαρκέσει από 4 Δεκεμβρίου 2023 μέχρι και 7 Ιανουαρίου 2024.

 

Ο επίσημος λογαριασμός «Ονειρούπολη Δράμας - Το χωριό του Άη Βασίλη» στο Facebook, ανακοίνωσε και επίσημα την έναρξη του Χριστουγεννιάτικου χωριού:

 

Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε την επίσημη έναρξη της 20ης επετειακής χρονιάς της Ονειρούπολης Δράμας!

 

Ένα μοναδικό ταξίδι που ξεκίνησε πριν από δύο δεκαετίες και μαγεύει τις καρδιές μας με χριστουγεννιάτικη μαγεία.

 

Τα 20 χρόνια λειτουργίας είναι μια μεγάλη επίτευξη, γεμάτη αναμνήσεις, χαρά και αγάπη.

 

Φέτος, η Ονειρούπολη Δράμας επανέρχεται δυναμικά, γιορτάζοντας την υπέροχη πορεία της με μια σειρά από εκπληκτικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες που θα αγγίξουν τις καρδιές όλων μας.

 

Ανυπομονούμε να ζήσουμε ξανά τις μαγικές στιγμές μαζί σας, να ανταλλάξουμε γέλια, να απολαύσουμε τις συναυλίες από αγαπημένους καλλιτέχνες, και να περιπλανηθούμε ανάμεσα στα σπιτάκια των δραστηριοτήτων.

 

Αυτή η επέτειος δεν είναι μόνο δική μας, αλλά δική σας επίσης!

 

Η υποστήριξή σας είναι η κινητήριος δύναμη πίσω από τον υπέροχο αυτό θεσμό. Είναι μια ευκαιρία να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να στηρίξουμε την πόλη μας, και να δημιουργήσουμε μαζί μια αξέχαστη γιορτινή εμπειρία.

 

Ελάτε, λοιπόν, να γιορτάσουμε την ομορφιά των Χριστουγέννων, να δημιουργήσουμε ακόμα περισσότερες ανεξίτηλες αναμνήσεις και να δείξουμε πόσα πολλά σημαίνει η Ονειρούπολη για εμάς.

 

Σας περιμένουμε όλους με ανοιχτές αγκάλες και ανυπομονούμε να μοιραστούμε αυτή την υπέροχη εμπειρία μαζί σας!