Στο μπλόκο των αγροτών στον κόμβο της Χρυσούπολης βρέθηκαν σήμερα Πέμπτη το πρωί εκπρόσωποι φορέων, προκειμένου να δηλώσουν τη συμπαράστασή τους στις κινητοποιήσεις κατά των επικείμενων νομοσχεδίων στο ασφαλιστικό και το φορολογικό.

 

Εκεί βρέθηκε και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας, Άγγελος Τσατσούλης ο οποίος μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του τόνισε: «Τα συμφέροντα πλέον είναι κοινά. Το ασφαλιστικό και το φορολογικό είναι δυο νομοσχέδια που πλήττουν ευρείες κοινωνικές ομάδες. Επομένως θεωρώ ότι αν δεν αγωνιστούμε αν δεν βγούμε μπροστά να αναδείξουμε τα θέματα η κεντρική εξουσία δεν μας λαμβάνει υπ’ όψιν. Το προσχέδιο του ασφαλιστικού που διέρρευσε βάζει ταφόπλακα στην επιχειρηματικότητα και αυτό θα πρέπει να το αναδείξουμε».

 

Ο εκπρόσωπος της συντονιστικής επιτροπής των κινητοποιήσεων των αγροτών, Γιάννης Πασαλίδης, τόνισε πως «Υπάρχει μια μεγάλη κινητοποίηση, δυναμική, μετά από πολλά χρόνια είδαμε πολλούς συναδέλφους αγρότες και κτηνοτρόφους να είναι εδώ μαζί μας».

 

Στο μπλόκο βρέθηκε και ο δήμαρχος Νέστου, Βαγγέλης Τσομπανόπουλος ο οποίος είπε πως «Είμαστε εδώ με αντιπροσωπεία από όλους τους δημοτικούς συμβούλους και θα καταθέσουμε στη συντονιστική επιτροπή των αγροτών που εκδόθηκε από το δημοτικό συμβούλιο».