Εμφανώς συγκινημένος και ιδιαίτερα ευτυχής εμφανίστηκε, μιλώντας στον KavalaNews 102,8 και στον Ευριπίδη Ταρασίδη ο περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη Τοψίδη, Αλέξανδρος Ιωσηφίδης.

 

Όπως είπε «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια διοίκηση με παραλείψεις, εν γένει προβλήματα και προσωπικές στρατηγικές», συμπληρώνοντας ότι με έναν Μητσοτάκη παντοδύναμο και πανίσχυρο μέχρι χθες, ήταν πολύ εύκολο να ψηφίσει Μέτιο.

«Το δύσκολο ήταν να πει το «όχι»  και να στηρίξει την μεγάλη ανεξάρτητη παράταξή μας», είπε για να μεταφέρει και ένα ευτράπελο «Πήραν μέχρι και τον πατέρα μου για να του πουν ότι η επιλογή της ΝΔ είναι ο κ. Μέτιος! Ο χάρτης της ΑΜ-Θ είναι ολόλευκος.»

 

Έστειλε το δικό του μήνυμα σε όσους αποστάτησαν από την παράταξη, τονίζοντας ότι τους έκρινε ο κόσμος, ενώ ερμηνεύοντας την μεγάλη ανατροπή στον β’ γύρο των εκλογών, τόνισε ότι «όσοι ψήφισαν Τοψίδη, ψήφισαν με όλοι τους την καρδιά, ήταν αδιαπραγμάτευτο».

 

Σε ό,τι αφορά στην πρώτη Κυριακή, ξεκαθάρισε ότι δεν περίμενα τέτοια άνοδο του κ. Μέτιου, ενώ έκανε ειδική αναφορά στη δήλωση Σημιτσή, η οποία σύμφωνα με την εκτίμησή του εξαγρίωσε τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ. Στάθηκε στην υπερβολική στήριξη της κυβέρνησης στο πρόσωπο του κ. Μέτιου, η οποία έπαιξε τον ρόλο της συσπειρώνοντας τον δημοκρατικό κόσμο της Καβάλας και της ΠΑΜΘ.

 

Ευχαρίστησε την οικογένειά του, την Ν. Καρβάλη, και όλους τους Καβαλιώτες που τον στήριξαν, λέγοντας ότι τους χρωστά ευγνωμοσύνη.

 

Κατέληξε υποσχόμενος ότι η ΠΑΜ-Θ θα πάψει να είναι η φτωχότερη στην Ελλάδα και μία από τις φτωχότερες στην Ευρώπη, θέτοντας το ως πρώτο και σημαντικότερο στόχο της επόμενης πενταετίας.

 

Ακούστε όλη τη συνέντευξη εδώ