Περιοδεία στην Καβάλα έκανε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, την Παρασκευή (22/09).

 

Ο κ. Κασσελάκης μίλησε με φίλους και μέλη του κόμματος στο καφέ Riviera και όπως είπε με την ομιλία του στην Καβάλα κλείνει τον κύκλο ομιλιών του σε όλη την Ελλάδα.

 

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ  έκανε αναφορές στον Αλέξη Τσίπρα και στην πολιτική που ακολούθησε το 2015.

 

“Θα τρέξω χιλιόμετρα και στις αυτοδιοικητικές εκλογές και μετά. Η ανθρωπιά δεν είναι κάτι θεωρητικό είναι στάση ζωής. Αυτή είναι η πολιτική μου σκέψη.  Εγώ δεν θα είμαι στην Βουλή αν κερδίσω, αλλά οι πολιτικοί δεν πρέπει να έχουν ασυλία”, ανέφερε μεταξύ άλλων.

 

Επίσης τόνισε “έχουμε μια μεγάλη ευθύνη την Κυριακή. Θα επιλέξουμε το άτομο που θα σταθεί όχι μόνο απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και τους μηχανισμούς του συστήματος. Αλλά δεν φτάνει μόνο ένα άτομο αλλά ολόκληρο κόμμα. Δεν θέλω βαρώνους, θέλω από τη Δευτέρα αν κερδίσω όλοι σας να μπορείτε να μου μιλήσετε. Το ελληνικό όνειρο πρέπει να βασίζεται στην ιστορία του. Θέλω ο κόσμος να μπορεί να σταθεί στον τόπο του και να έχει μια κοινωνική απελευθέρωση.

 

Το κράτος μας χρειάζεται μια μεγάλη ανασυγκρότηση. Δεν είναι τόσο ακριβό να ανασυγκροτήσεις το κράτος, το ακριβό είναι να μην κάνεις τίποτα.”