Η Άρτεμις Πέππα θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος Καβάλας, με τον συνδυασμό του Μάκη Παπαδόπουλου, “Ο Τόπος της Ζωής μας”.

 

Η ανακοίνωση του συνδυασμού αναφέρει τα εξής:

 

“Καλωσορίζουμε στην ομάδα των υποψηφίων του ΤΟΠΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ την Άρτεμη Πέππα, ελεύθερη επαγγελματία και εικαστικό.

 

Η Άρτεμις Πέππα γεννήθηκε στην Καβάλα. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Ανθρωπιστικών Σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, με ειδίκευση στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό και την Ιστορία. Συνέχισε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στις Τέχνες και στη Διαχείριση Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Παράλληλα, είναι κάτοχος διπλώματος του ΙΕΚ ΟΑΕΔ, με ειδικότητα “Διοικητικό και Οικονομικό Στέλεχος Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων”.

 

Είναι ενεργό μέλος της Εικαστικής Κοινότητας Καβάλας στο πεδίο της Ζωγραφικής και της Εικονογράφησης. Κατέκτησε την τρίτη θέση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό που διοργάνωσε ο Δήμος Παγγαίου με θέμα “Εμβληματικά Κτίρια και Τοπία”. Είναι μέλος του Συλλόγου Γυναικών Επιστημόνων Καβάλας και συμμετέχει στη δημιουργική ομάδα του Δήμου Καβάλας (Crea Center).

 

Θέλω να ευχαριστήσω και προσωπικά την Άρτεμη Πέππα για την εμπιστοσύνη που δείχνει σε εμένα και την παράταξή μας, αλλά και για την απόφασή της να δώσει μαζί μας τη “μάχη” των δημοτικών εκλογών του 2023.”