Πέντε νέους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, παρουσίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Μάκης Παπαδόπουλος, το Σάββατο (12/08).

 

Πρόκειται για τους Χρήστο Ιωαννίδη, Νικόλαο Καγκαλίδη, Τριαντάφυλλο Καϊτατζή, Αναστάσιο Καρακασίδη και Ανέστη Κεΐσογλου.

 

 

Η ανακοίνωση του δημοτικού συνδυασμού του Μάκη Παπαδόπουλου αναφέρει τα εξής:

 

“Παρουσιάζουμε τους υποψηφίους συμβούλους μας:

 

  • Ιωαννίδης Χρήστος
  • Καγκαλίδης Νικόλαος
  • Καϊτατζής Τριαντάφυλλος (Λάκης)
  • Καρακασίδης Αναστάσιος
  • Κεΐσογλου Ανέστης (Τσίτας)

 

 

Ιωαννίδης Χρήστος, Ιδιωτικός υπάλληλος

 

Γεννήθηκα το 1998, μεγάλωσα και διαμένω μόνιμα στον Αμυγδαλεώνα. Εργάζομαι ως ιδιωτικός υπάλληλος.

 

 

 

Καγκαλίδης Νικόλαος, Θερμοϋδραυλικός

 

Γεννήθηκα το 1986 και μεγάλωσα στη Λυδία Καβάλας. Είμαι γιος του Κυριάκου και της Χρυσούλας Καγκαλίδη. 

 

Αποφοίτησα από τη Σχολή Μαθητείας του Ο.Α.Ε.Δ. με την ειδικότητα του θερμοϋδραυλικού και στη συνέχεια έλαβα την ειδικότητα του θερμοϋδραυλικού – ψυκτικού από το Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο Καβάλας. 

 

Συνεργάζομαι επαγγελματικά με την εταιρία “Καζαντζίδης Α. & ΣΙΑ Ο.Ε.” και με την εταιρεία “Αφοί Περβανά Ο.Ε.” ως εξωτερικός συνεργάτης. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκα ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο σε τοπικό επίπεδο. Είμαι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

 

 

Καϊτατζής Τριαντάφυλλος (Λάκης), Επαγγελματίας Αγρότης

 

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Πολύστυλο Καβάλας. Είμαι επαγγελματίας αγρότης, είμαι παντρεμένος με τη Σμαράγδα Ασβεστοπουλου και έχω δύο παιδιά που αυτή την περίοδο σπουδάζουν.

 

 

Καρακασίδης Αναστάσιος, Ιδιωτικός υπάλληλος

 

Γεννήθηκα στο Ζυγός το 1969 και αποφοίτησα από το Τεχνικό Λύκειο Καβάλας. Έχω διατελέσει Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Ζυγού για 12 χρόνια και ήμουν βασικός παίκτης της ποδοσφαιρικής ομάδας της Μικτής Καβάλας που αναδείχθηκε Κυπελλούχος Μικτών Ομάδων Ελλάδας το 1987. Είμαι παντρεμένος και έχω 3 παιδιά.

 

 

Κεΐσογλου Ανέστης (Τσίτας), Ιδιωτικός υπάλληλος

 

Γεννήθηκα στην Καβάλα και ζω στη Νέα Καρβάλη. Είμαι παντρεμένος με την Άννα Χατζηθεοδωρίδου και έχουμε δύο παιδιά. Είμαι μέλος του Ποδοσφαιρικού Συλλόγου Ναζιανζός Νέας Καρβάλης.”