Το διήμερο (08-09/08) πολιτιστικών εκδηλώσεων στην Ανακτορούπολη της Νέας Περάμου ολοκληρώθηκε, με τον κόσμο που παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις να απολαμβάνει μοναδικές παραστάσεις.

 

Σχετική ανακοίνωση του Δήμου Παγγαίου αναφέρει τα εξής:

 

“Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο Πολιτιστικών Εκδηλώσεων στην Ανακτορούπολη της Νέας Περάμου!

 

Αφενός οι παραστάσεις ήταν εξαιρετικές και ο κόσμος τις απόλαυσε αφετέρου ο Δήμος Παγγαίου κατάφερε να συλλέξει ένα αξιοσέβαστο ποσό το οποίο παραδόθηκε ήδη στην Ι.Μ Ελευθερουπόλεως.

 

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Χατζηνάσιο για την ιδιαίτερη τιμή που μας έκανε, να γιορτάσει μαζί μας τα 50 χρόνια της μουσικής του δημιουργίας. 

 

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τον διευθυντή της ορχήστρας κ. Νίκο Μπογιάρη, τους μουσικούς και τα παιδιά που πλαισίωσαν το σύνολο της πρώτης ημέρας. Συνεχίζοντας, ευχαριστούμε θερμά τον κ. Μανώλη Μπουσούλα και όλα τα παιδιά της Μουσικής Σχολής Αρμονία Ν. Περάμου για την συμμετοχή τους την δεύτερη ημέρα. 

 

Τέλος, ευχαριστούμε όλους εσάς που παρευρεθήκατε στις εν λόγω εκδηλώσεις!

 

Θερμά συγχαρητήρια στην Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Ζωή Απαζίδου για την οργάνωση του διημέρου, σε όλους τους αιρετούς συνεργάτες, στους υπαλλήλους του Δήμου Παγγαίου και στους εθελοντές που συνέβαλαν για το άρτιο αποτέλεσμα.

 

Ραντεβού του χρόνου!”