Στην εκδήλωση της Περιφέρειας ΑΜ-Θ για τα προγράμματα χρηματοδότησης δράσεων και έργων στον τομέα της Υγείας συμμετείχε η παράταξη «Ο Τόπος της Ζωής Μας» με επικεφαλής τον Μάκη Παπαδόπουλο.

 

Αναλυτικά, σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

 

Συμμετείχαμε στην εκδήλωση της Περιφέρειας ΑΜ-Θ για τα προγράμματα χρηματοδότησης δράσεων και έργων στον τομέα της Υγείας, με τον Ιατρό – Διευθυντή της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Καβάλας, Πρόεδρο της Ιατρικής Εταιρείας Καβάλας και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Ξενοφώντα Κροκίδη.

 

Οι Δήμοι οφείλουν να σχεδιάσουν τις δικές τους πολιτικές για τα θέματα της υγείας και να στηρίξουν έμπρακτα δράσεις αγωγής και πρόληψης υγείας.

 

Ο Ξενοφώντας Κροκίδης έκανε και μία συγκινητική πρόταση: να ονομαστεί “Θέμης Ζεκερίδης” το Περιφερειακό Πολυδύναμο Ιατρείο Δοξάτου προς τιμήν του αείμνηστου γιατρού μας, του Θέμη Ζεκερίδη, που διετέλεσε και Δήμαρχος Δοξάτου.Ευχαριστούμε θερμά για μια ακόμη φορά τους κατοίκους της Παναγίας για το φωτογραφικό υλικό που μας παραχώρησαν, καθώς και τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Παναγίας Θάσου για τη φιλοξενία.