Ο Κωνσταντίνος Μητσιώτης θα είναι υποψήφιος τοπικός σύμβουλος στη δημοτική κοινότητα Καβάλας με τον δημοτικό συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά».

 

Σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού αναφέρει τα εξής:

 

“Ο Κωνσταντίνος Μητσιώτης συστρατεύεται ως υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Καβάλας με τον ανεξάρτητο δημοτικό συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά».

 

Ας αφήσουμε τον Κωνσταντίνο να συστηθεί με τα δικά του λόγια:

 

«Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Μητσιώτης, γεννήθηκα στην Καβάλα και είμαι 30 ετών. Τελειώνοντας το Λύκειο, δημιούργησα τη δική μου επιχείρηση εστίασης. 

 

Από τότε μέχρι και τώρα, συνεχίζω να εργάζομαι στον τομέα του τουρισμού στην Καβάλα, αλλά και στα νησιά μας. 

 

Αγαπημένη μου ενασχόληση είναι η γυμναστική και τα διάφορα είδη σπορ.

 

Επέλεξα να βρίσκομαι ως υποψήφιος τοπικός σύμβουλος δίπλα στον υποψήφιο Δήμαρχο Καβάλας Γιάννη Εριφυλλίδη, γιατί υπερασπίζεται την ποιότητα ζωής της πόλης, την οικιστική φυσιογνωμία της, έχει μεγάλο και άρτιο πρόγραμμα που αφορά την κοινωνική πολιτική, την ευζωία των αδέσποτων ζώων, την προστασία του περιβάλλοντος και υπόσχεται πως, μόλις εκλεγεί Δήμαρχος Καβάλας, θα είναι κοντά στη νεολαία, την τρίτη ηλικία και τις ευπαθείς ομάδες των συμπολιτών μας. 

 

Στηρίζω τον Γιάννη Εριφυλλίδη γιατί πιστεύω πως μπορεί να προσφέρει.

 

Μαζί πάμε την «ΚΑΒΑΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» με όραμα, στόχους και διαφάνεια για την πόλη όπου μεγαλώσαμε και την οποία αγαπάμε».

 

Πιστεύουμε ότι η σημαντική εμπειρία του στους τομείς του τουρισμού και της εστίασης, η έμφυτη ευγένεια, η εργατικότητα, η ακεραιότητα του χαρακτήρα του, η ενασχόλησή του με τον αθλητισμό και η μεγάλη αγάπη του για την Καβάλα καθιστούν τον Κωνσταντίνο Μητσιώτη πολύτιμο συνεργάτη για την υλοποίηση των πρωτοποριακών προτάσεών μας για τον τουρισμό και τη νεολαία της περιοχής μας και την τήρηση όλων των δεσμεύσεών μας για μια νέα αρχή για την Καβάλα. 

 

Κωνσταντίνε, καλωσόρισες στη μεγάλη ανεξάρτητη αυτοδιοικητική ομάδα μας.”