Ανακοίνωση για τη λειτουργία Ακαδημίας ποδοσφαίρου μικρών τμημάτων αλλά και την αναζήτηση προπονητή εξέδωσε ο Ηρακλής Καβάλας.

 

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει:

 

Η διοίκηση του Ηρακλή Καβάλας αποφάσισε την δημιουργία και λειτουργία Ακαδημίας ποδοσφαίρου με  στόχο να δώσει την ευκαιρία σε νέα παιδιά να νιώσουν την χαρά του παιχνιδιού με τους φίλους τους και  να  μυηθούν  με το πιο ωραίο άθλημα το ποδόσφαιρο, πάντα με την κατάλληλη σωστή διαπαιδαγώγηση.

 

Επόμενος στόχος η ανάδειξη ταλέντων της περιοχής και η βοήθεια τους, σε μεγαλύτερες κατηγορίες ακόμα και στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

 

Η έδρα της ακαδημίας θα είναι το Βερούλειο Στάδιο στις οποίες θα γυμνάζονται τα παιδιά για τις ηλικίες μέχρι 11 χρονών και στο γήπεδο ΚΩΤΣΑΛΟΥ 12-16 ετών.

 

Ανακοινώνουμε την συνεργασία με τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα το ποδόσφαιρο και προπονητή ποδοσφαίρου τον Κο Γιώργου Αλεξανδρίδη, με 25 έτη εμπειρία στην λειτουργία ακαδημιών και γενικότερα στο ποδόσφαιρο. Αναλαμβάνει ως  τεχνικός διευθυντής του συλλόγου και υπεύθυνος ανάπτυξης και λειτουργίας της ακαδημίας. Τηλέφωνο επικοινωνίας για ενημέρωση 6933331131.

 

Την αναζήτηση νέων προπονητών ποδοσφαίρου για την στελέχωση του προπονητικού team της ακαδημίας έχει ξεκινήσει η διοίκηση σε συνεργασία με τον υπεύθυνο ανάπτυξης και λειτουργίας της ακαδημίας Κον Αλεξανδρίδη.

 

Τηλ. επικοινωνίας 6933331131

Αποστολή Βιογραφικών στο email: [email protected]

 

O ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ εύχεται για την  νέα ποδοσφαιρική σεζόν, υγεία και πρόοδο σε όλο το ποδοσφαιρικό κόσμο του Νόμου μας, ΕΠΣΚ, ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ,  ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟΥΣ, ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ.