Ένα αφιέρωμα για το φεστιβάλ Cosmopolis, τις δράσεις και τις εκδηλώσεις του έκανε το περιοδικό Athens Voice.

 

Cosmopolis Festival 2023: Το πρόγραμμα και οι δράσεις του φεστιβάλ που συμβαίνει για 16η χρονιά στην Καβάλα, 25 Ιουλίου – 30 Αυγούστου.

 

Τα φεστιβάλ είναι μια πονεμένη ιστορία αφού πολλές φορές ο wiki ορισμός ότι αποτελούν μια «σειρά από καλλιτεχνικές εκδηλώσεις πανηγυρικού ή ενίοτε διαγωνιστικού χαρακτήρα που οργανώνονται κάθε χρόνο στους ίδιους χώρους και κατά το ίδιο χρονικό διάστημα» δεν είναι τίποτα περισσότερο από προχειροφτιαγμένα events για τα πανηγύρια, βουκολικά ή μη.

 

15 καλοκαίρια τώρα στην Καβάλα, το Cosmopolis Festival, μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο, προσπαθώντας να προσελκύσει επισκέπτες στην πόλη και να προσφέρει θεάματα που κάθε άλλο παρά δεδομένα θα μπορούσαν να θεωρηθούν σε μία επαρχιακή πόλη.

 

To Cosmopolis Festival 2023 ξεκινά φέτος στις 25 Ιουλίου και μέχρι τις 30 Αυγούστου φιλοδοξεί να παρουσιάσει μία ανανεωμένη εκδοχή χωρίς ταυτοτικά, ηλικιακά και πχοιοτικά κολλήματα. Σχεδιασμένο σε τρεις βασικές ενότητες με highlights σε κάθε βραδιά και με επιλεγμένα σημεία της πόλης που βλέπει θάλασσα, σε βάζει στο trip να πεταχτείς για κοντινή εκδρομή αν βρίσκεσαι στα βόρεια, να προσγειωθείς στο «Μέγας Αλέξανδρος» αν τα χιλιόμετρα σου βγαίνουν πολλά και να βγεις από το σπίτι σου αν είσαι λοκάλι.

 

Διαβάστε ολόκληρο το αφιέρωμα ΕΔΩ