Ο Καβαλιώτης τερματοφύλακας Νάσος Αθανασίου, με ανάρτηση του στα social media αποχαιρετά τον πατέρα του Κρίτωνα Αθανασίου που έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Παρασκευής (07/07).

 

Αναρτήσεις έκαναν και οι ομάδες του ΑΟΚ και του Βύρωνα Καβάλας.

 

O Κρίτων ήταν επιχειρηματίας στον χώρο των καυσίμων και πρώην παράγοντας του ΑΟΚ. H κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα (10/07) στις 12:00 το μεσημέρι στην εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων.

 

Ο γιος του Νάσος αναφέρει τα εξής:

 

“Σκορπίζει πόνο και οδύνη ο ξαφνικός χαμός του Πατέρα μου. Ο Πατέρας μου υπήρξε ένας άνθρωπος γεμάτος αξίες και ιδανικά και πορεύτηκε σε αυτόν κόσμο προσφέροντας σε εκατοντάδες ανθρώπους σε όλα τα χρόνια της ζωής. Αυτή του η γλυκιά τρελά που τον χαρακτήριζε θα αποτελεί οδηγός σε κάθε μου βήμα. 

 

Σε κάθε μου στιγμή. Σου το χρωστάω μεγάλε αυτό.. Όπως σου χρωστάω πολλά. 

 

Η πορεία σου τεράστια και η ζωή σου παρά τα ελάχιστα σου χρόνια γεμάτη. Πολύ γεμάτη. Είμαι περήφανος που αξιώθηκες να γνωρίσεις 2 μοναδικά εγγόνια. Ο άνθρωπος πεθαίνει όταν τον ξεχνάμε. Φρόντισες έτσι ώστε να μην συμβεί ποτέ αυτό. 

 

Καλό ταξίδι Πατέρα. Καλό ταξίδι Κριτωνάκο. Θα ενημερώσουμε για την νεκρώσιμο ακολουθία. Σας ευχαριστώ για την διακριτικοτητα σας.”

 

 

Η ομάδα του ΑΟΚ αναφέρει τα εξής:

 

“Ο Α.Ο.Καβάλα εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια Αθανασίου για τον θάνατο του Κρίτων Αθανασίου. Ήταν ένας άνθρωπος δυναμικός και κιμπάρης με όλη τη σημασία της λέξης, ο οποίος τηρούσε τον λόγο του και είχε σημαντική προσφορά στην αγαπημένη μας ομάδα σε δύσκολα χρόνια, και σίγουρα δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την σημαντική συνεισφορά του. Καλό παράδεισο Κρίτων, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει.”

 

 

Ο Βύρωνας Καβάλας αναφέρει τα εξής:

 

“Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στον πάντα αγαπημένο μας Νάσος Αθανασίου για τον ξαφνικό χαμό του πατέρα του, Κρίτωνα.  Ο Κρίτων Αθανασίου ήταν ένας δραστήριος συμπολίτης μας, ενεργό μέλος του τοπικού επιχειρηματικού κόσμου και η απώλειά του δημιουργεί ένα μεγάλο κενό που δύσκολα θα αναπληρωθεί.  Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.”