Κυρίως μέσω διαδικτύου πρόκειται να υλοποιήσει την προεκλογική του καμπάνια ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Χαράλαμπος Χρυσανίδης, επικεφαλής του συνδυασμού «ΕΡΓΟ ΤΩΡΑ».

 

Σεβόμενος πολίτες, τους εργαζόμενους στην καθαριότητα και το περιβάλλον όπως αναφέρει ο ίδιος τα ενημερωτικά φυλλάδια που θα τυπωθούν θα είναι περιορισμένα.

 

Συγκεκριμένα, ο κ. Χρυσανίδης αναφέρει:

 

Σε μια προσπάθεια να σεβαστούμε τους πολίτες, τους εργαζόμενους στην καθαριότητα και το περιβάλλον, η ενημέρωση των συνδημοτών μας για τις θέσεις και τις προτάσεις μας, θα γίνει κυρίως μέσω διαδικτύου, τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εμφανίσεων.

 

Θα εκτυπώσουμε φυσικά και ενημερωτικά φυλλάδια, αλλά θα είναι περιορισμένα και θα διατίθενται για όσους ενδιαφέρονται στα γραφεία που ετοιμάζουμε επί της Δοϊράνης 18, καθώς και στις προγραμματισμένες συναντήσεις μας στις γειτονιές και στους οικισμούς. Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι θα μπορούν επίσης να διαθέτουν τις κάρτες τους στις προσωπικές τους συναντήσεις.

 

Σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούμε να συμμετάσχουμε στον "χαρτοπόλεμο" που είθισται να λαμβάνει χώρα κάθε παραμονές εκλογών, με αλόγιστη διανομή φυλλαδίων, καρτών και άλλων εντύπων, τα οποία όλοι αντιλαμβανόμαστε που καταλήγουν. 

 

Εύχομαι και οι υπόλοιποι συνδυασμοί να ακολουθήσουν ανάλογες πρακτικές, ώστε να δούμε έναν πολιτισμένο -και σε αυτό το επίπεδο- προεκλογικό αγώνα.

 

 

Με τιμή,

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΕΡΓΟ ΤΩΡΑ»

Υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας

Χαράλαμπος Ν. Χρυσανίδης