Τις ευχές του για καλή δύναμη και επιτυχία στους μαθητές και τις μαθήτριες του δήμου Καβάλας που συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις που ξεκινάνε σήμερα, εκφράζει με δήλωσή του ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΕΡΓΟ ΤΩΡΑ» και υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας Χαράλαμπος Ν. Χρυσανίδης:

 

«Στις μαθήτριες και τους μαθητές του δήμου μας που συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις, εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία και αποτελέσματα αντάξια τωνκόπων και των προσδοκιών τους.

 

Οι πανελλαδικές εξετάσεις αποτελούν σίγουρα ένα σημαντικό σταθμό της ζωής τους.

 

Ωστόσο, πρέπει να γνωρίζουν, ότι ο δρόμος της επαγγελματικήςσταδιοδρομίας που ανοίγεται μπροστά τους είναι μακρύς, γεμάτος νέες ευκαιρίες, προκλήσεις αλλά και πολλούς άλλους εξίσου σημαντικούς σταθμούς.

 

Το μέλλον σίγουρα τους ανήκει. Με αυτοπεποίθηση και πίστη στις δυνατότητές τους να ολοκληρώσουν με επιτυχία την προσπάθειά τους και να είναι έτοιμοι για όλες τις προκλήσεις της ζωής.

 

Στις οικογένειες των μαθητών και των μαθητριών μας εύχομαι υγεία και δύναμη για να στηρίζουν πάντα τις επιλογές των παιδιών τους και για να τα ενθαρρύνουν σε κάθε νέο και ελπιδοφόρο ξεκίνημα που κάνουν.

 

Καλή επιτυχία και καλή δύναμη!».

 

(δελτίο Τύπου)