Ανακοίνωση εξέδωσε η Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου αναφέροντας χαρακτηριστικά “o αγώνας συνεχίζεται μέχρι και το τελευταίο βράδυ πριν τις εκλογές. Δεν εφησυχάζουμε. Δεν είναι ώρα για διακοπές.”

 

Αναλυτικά η κ. Χατζηκωνσταντίνου αναφέρει τα εξής:

 

“Η ευρεία νίκη της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι μήνυμα ελπίδας για την πατρίδα μας και το μέλλον των παιδιών μας.

 

Οι πολίτες στα νησιά μας και σε ολόκληρη τη χώρα επιβράβευσαν την παράταξη μας για το κυβερνητικό έργο και την αξιοπιστία της και έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης για ισχυρή, αυτοδύναμη, Κυβέρνηση.

 

Το αποτέλεσμα του αγώνα που δώσαμε όλοι μας δικαιώνει. Το ποσοστό της Ν.Δ. ήταν πολύ μεγάλο στην Καβάλα και είμαστε ικανοποιημένοι. Ο αγώνας δόθηκε στον δρόμο πόρτα- πόρτα.

 

Για το νομό Καβάλας που εγώ αγωνίστηκα και θα συνεχίσω, μέχρι να δούμε Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας την επόμενη μέρα, καταφέραμε και πείσαμε ότι η επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν καταστροφική για τη χώρα.

 

Δεν ήταν μη αναμενόμενη η μείωση του ποσοστού του ΣΥΡΙΖΑ και η μεγάλη διαφορά της Νέας Δημοκρατίας. Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν «όχι» σε όλα. Αυτό δημιουργεί καταστροφή και όχι πρόοδο.

 

Αν δεν είχαμε πρόεδρο και πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη θεωρώ ότι δεν θα είχαμε αυτό το μεγάλο ποσοστό. 

 

Όλοι εμείς που είμαστε γύρω και περιβάλλουμε τον Κ. Μητσοτάκη, είμαστε σε ένα πρόγραμμα σταθερότητας και με έναν αρχηγό ο οποίος είναι διεθνούς εμβέλειας και κατάφερε στον Λευκό Οίκο να αξιώσει τα καλύτερα ενώ στα ευρωπαϊκά σαλόνια η χώρα μας πλέον αναγνωρίζεται.

 

Στη σύγκριση λοιπόν ποιος θα ήταν ο πρωθυπουργός της επόμενης μέρας, Μητσοτάκης ή Τσίπρας, δε νομίζω ότι κάποιος μπορεί να αμφισβητήσει την τεράστια υπεροχή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

 

Είναι πολύ σημαντικό σε αυτές τις δεύτερες εκλογές να μην χαλαρώσουμε. Και αυτό είναι το μήνυμα που μετέδωσε ο Κ. Μητσοτάκης σε όλους εμάς τους Πολιτευτές και τους εκλεγμένους γιατί την επόμενη μέρα. Δεν είναι ώρα για χαλαρότητα. 

 

Είναι χρόνος που πρέπει να συνεχίσουμε να δίνουμε τον αγώνα που αρχίσαμε για τις δεύτερες κάλπες. Θέλουμε μία σταθερή κυβέρνηση. Είναι σημαντικό και πρέπει να το αντιληφθούν οι πολίτες. 

 

Η επιλογή της Νέας Δημοκρατίας είναι επιλογή αυτοδυναμίας, μιας Κυβέρνησης τετραετίας. 

 

Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι και το τελευταίο βράδυ πριν τις εκλογές. Δεν εφησυχάζουμε. Δεν είναι ώρα για διακοπές.

 

Είμαστε συνεχώς στις επάλξεις. Είναι μία εποχή πονηρή. Η επόμενη μέρα κρύβει κινδύνους. Είναι τεράστια η ευθύνη. Δεν είναι εποχή για εφησυχασμούς.

 

Όλοι μαζί, με την Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, θα πάμε την πατρίδα μας σταθερά, τολμηρά, μπροστά.”