«Τελικά ήμασταν όντως μόνοι μας απέναντι σε όλους και ένα είναι σίγουρο ότι στις 25 Ιουνίου θα ανατρέψουμε το αποτέλεσμα μόνοι απέναντι σε όλους», αναφέρει η βουλευτής Καβάλας Τάνια Ελευθεριάδου, αποτιμώντας το εκλογικό αποτέλεσμα.

 

Συγκεκριμένα αναφέρει:

 

«Ο μεγάλος αντίπαλος του Μητσοτάκη είναι ο Αλέξης Τσίπρας. Μόνο αυτός ταρακούνησε το πολιτικό σύστημα και όσους θεωρούν τους εαυτούς τους ιδιοκτήτες της χώρας.

 

Ήταν ο μόνος πρωθυπουργός που δεν μπορούσαν να ελέγξουν.

 

Έντιμος και προσηλωμένος στον στόχο του που ήταν ένας και μοναδικός: Η βελτίωση της ζωής των πολλών και η σύγκρουση με το κατεστημένο που λυμαίνεται την χώρα επί δεκαετίες.

 

Οφείλουμε ένα μεγάλο συγνώμη στον ελληνικό λαό που δεν μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε απόλυτα στις προσδοκίες του.

 

Οφείλουμε επίσης ένα μεγάλο συγνώμη στον ελληνικό λαό που δείξαμε ανοχή σε απαράδεκτες συμπεριφορές και δηλώσεις εναντίον μας, πιστεύοντας σε μελλοντικές συνεργασίες με κόμματα που σήμερα πανηγυρίζουν περισσότερο από την ΝΔ την εκλογική της νίκη.

 

Έχουμε χρέος μόνοι μας απέναντι σε όλους να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα και να μην αφήσουμε τον Μητσοτάκη να μετατραπεί σε έναν ανεξέλεγκτο, πανίσχυρο πρωθυπουργό, που δεν θα διστάσει πλέον να αλλάξει μόνος του  ακόμη και το Σύνταγμα της χώρας μας, όπως ήδη δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

 

Έχουμε χρέος να προστατεύσουμε την Δημοκρατία μας.

 

Έχουμε χρέος να σταθούμε όρθιοι και να δώσουμε την μεγάλη, καθοριστική μάχη στις 25/6/2023.

 

Σας ευχαριστώ για την στήριξη και την δύναμη που μου δώσατε και συνεχίζετε να μου δίνετε.

 

Προχωράμε μαζί δυνατά και θα νικήσουμε μαζί»