Στο 1 ευρώ και 25 λεπτά η μέση τιμή του πετρελαίου θέρμανσης στο νομό Καβάλας αυτό το διάστημα σύμφωνα με τον πρόεδρο Βενζινοπωλών Καβάλας Φώτη Πούλο.

 

Όπως είπε στον KavalaNews 102,8 είναι μια πολύ καλή συγκυρία αυτή για να προμηθευτεί κάποιος πετρέλαιο για το χειμώνα καθώς το συγκεκριμένο προϊόν είναι χρηματιστηριακό και κανείς δεν ξέρει πως θα κινηθεί η τιμή τις επόμενες ημέρες.

 

Αναφορικά με την αγοραστική κίνηση είπε «Ο κόσμος έσπευσε να προμηθευτεί πετρέλαιο με την καλή τιμή που πωλείται αυτή τη στιγμή. Υπάρχει όμως ανησυχία για το πότε θα δοθούν τα χρήματα της επιδότησης στους δικαιούχους».

 

Επισήμανε πως στις πολυκατοικίες δεν υπάρχουν συνεννοήσεις για κοινή προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης. Εδώ και δέκα χρόνια είπε η κατάσταση παραμένει η ίδια.

 

Ο κ. Πούλος αναφέρθηκε και στα καύσιμα. Τόνισε πως όσον αφορά την αμόλυβδη υπάρχει μεγάλη πτώση στην κατανάλωση λόγω της υψηλής τιμής του καυσίμου.

 

Αντιθέτως είπε στο πετρέλαιο κίνησης δεν παρατηρείται μείωση στην κατανάλωση καθώς χρησιμοποιείται από τους επαγγελματίες.