Με απόφαση της δημάρχου Καβάλας, τα μαθήματα στο Δημοτικό Ωδείο Καβάλας (Δ.Ω.Κ.) ξεκινούν εγκαίρως, την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015. Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει από 1 Σεπτεμβρίου και συνεχίζονται με πολύ ικανοποιητικούς ρυθμούς καθημερινά, από Δευτέρα ως Παρασκευή 8:00 -21:30.

 

Πληροφορούμε τους ενδιαφερόμενους μαθητές και γονείς ότι εκτός από τις σχολές οργάνων (Κιθάρα, Πιάνο, Ακορντεόν, Αρμόνιο, Βιολί, Βιολοντσέλο, Φλογέρα, Φλάουτο, Κλαρινέτο, Τρομπέτα, Κρουστά, Ντραμς, Ακουστική & Ηλεκτρική Κιθάρα), Μονωδίας - Φωνητικής και Ανώτερων Θεωρητικών, στο Δ.Ω.Κ. λειτουργούν οι σχολές Βυζαντινής Μουσικής και Λαϊκής - Παραδοσιακής Μουσικής, καθώς και τμήματα προετοιμασίας για ΑΕΙ.

 

Μετά το επιτυχές εγχείρημα επέκτασης του Δ.Ω.Κ. εκτός Καβάλας, φέτος λειτουργεί για τέταρτη χρονιά το παράρτημα στην Τοπική Κοινότητα Κρηνίδων της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων, στους ανακαινισμένους χώρους του πρώην δημαρχείου. Δίνεται έτσι η δυνατότητα ατομικών μαθημάτων στο πιάνο, την κιθάρα (κλασική, ακουστική και ηλεκτρική), το βιολί, τη φλογέρα, το κλαρινέτο και τα παραδοσιακά όργανα.

 

Παράλληλα, λειτουργούν τμήματα μουσικής προπαιδείας για παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας (4-7 ετών), καθώς και όλα τα απαραίτητα θεωρητικά μαθήματα.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινά στο Κ.Ε.Π. Κρηνίδων (ισόγειο του πρώην δημαρχείου, λειτουργεί και απογευματινές ώρες). Εκεί θα συμπληρώσουν και θα καταθέσουν μία αίτηση εγγραφής, η οποία θα επεξεργαστεί και στη συνέχεια θα υπάρξει επικοινωνία για προσωπική συνάντηση με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Ωδείου.

 

Με δεδομένο πως κάθε χρονιά επιφυλάσσει πολλές διακρίσεις και βραβεύσεις για αρκετούς μαθητές του Δ.Ω.Κ., η διοίκηση, η διεύθυνση και οι καθηγητές δεσμεύονται ότι και εφέτος ότι θα εξαντλήσουν κάθε μέσο ώστε να διασφαλιστεί το υψηλό επίπεδο σπουδών και να διατηρηθεί το άριστο προφίλ του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας – ενός εκπαιδευτικού ιδρύματος που έχει πλέον κερδίσει επάξια θέση ανάμεσα στα κορυφαία ωδεία της χώρας.

 

Για πληροφορίες, επισκεφθείτε το Δ.Ω.Κ. (Βενιζέλου 67) ή επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: Τηλ: 2510.222119 | E-mail: [email protected] | Φαξ: 2510.221963.

 

Οι φίλοι του Δ.Ω.Κ. μπορούν να επισκέπτονται για πληροφορίες και την ιστοσελίδα www.dok.gr – απ’ όπου με ένα απλό μήνυμα έχουν τη δυνατότητα να ζητήσουν ενημερώσεις για τις ποικίλες εκδηλώσεις του.