«Το πόρισμα του υπουργείου δεν μιλούσε γενικά και αόριστα για τις εγκαταστάσεις όπως λέει η εταιρεία αλλά φωτογράφιζε τη δεξαμενή που πήρε φωτιά», λέει στον KavalaNews 102.8 ο δικηγόρος του Σωματείου Εργαζομένων στα Πετρέλαια Καβάλας και αντιδήμαρχος, Λεωνίδας Παππάς

 

«Στον έλεγχο που έγινε από κλιμάκιο του υπουργείου Ενέργειας μιλούσε εξειδικευμένα για πάρα πολλά προβλήματα στη συγκεκριμένη δεξαμενή. Η εταιρεία λέει ότι το πόρισμα μιλούσε γενικά και αόριστα για όλες τις εγκαταστάσεις, όμως το πόρισμα φωτογράφιζε την συγκεκριμένη δεξαμενή» επισημαίνει.  

 

Επίσης αυτό που τονίζει ο κ. Παππάς είναι ότι: «Το Σάββατο το βράδυ είχαμε σοβαρό ατύχημα οι τρεις κυβερνητικοί βουλευτές πρέπει να αναλάβουν πρωτοβουλίες και να μιλήσουν με την εταιρεία και να καλυφθούν τα κενά του εξειδικευμένου προσωπικού να επιστρέψουν οι απολυμένοι εργαζόμενοι για να κοιμάται ήσυχη η Καβάλα». 

 

Σημείωσε ότι πρέπει: «Να καλυφθούν τα κενά του εξειδικευμένου προσωπικού και να επιστρέψουν οι απολυμένοι εργαζόμενοι για να κοιμάται ήσυχη η Καβάλα»

 

Ακούστε όσα είπε στον KavalaNews 102.8: