Ιστορική άνοδος, με αήττητο στο πρωτάθλημα, χαμηλό μέσο όρο ηλικίας (τον χαμηλότερο) και χαμηλό μπάτζετ (παιδιά της Ακαδημίας) ,πέτυχε ο ΑΣΕΑ Καβάλας στη κατηγορία των ανδρών! 

 

Μετά από 3 χρόνια παρουσίας της γυναικείας ομάδας στην Α1 και 5 χρόνια στην Α2,ήρθε η σειρά της ανδρικής ομάδας να κερδίσει την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία! Με παιδιά που προέρχονται από την Ακαδημία της ομάδας, Τιμαμόπουλος (17χρ),Φέλτσερ (18 χρ), Αλεξόπουλος (16χρ.), Φραγκάκης (16χρ.) και ο αρχηγός της ομάδας Αλαρούπι (21χρ) κατάφερε κάτι απίστευτο στην αρχή του πρωταθλήματος και αξιοζήλευτο για όλη την Ελλάδα!

 

Πέτυχε 11 σερί νίκες χωρίς ήττα και στο τελικό των play offs, ενώ σημείωσε ιστορική νίκη με 3-0 απέναντι στον πολύπειρο, ιστορικό και με συνεχείς παρουσίες στην Α1, Άρη Νίκαιας!

 

Προπονητής της ομάδας είναι ο Γιάννης Σταύρου και πρόεδρος ο Χρήστος Κανάρης, που όλα αυτά τα χρόνια δημιούργησαν τις συνθήκες για αυτή την επιτυχία. Το αύριο θα βρει την ομάδα απέναντι σε μεγαθήρια τους αθλήματος με μπάτζετ που αγγίζουν τα 100.000€, όπως ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ. 

 

Kavala Open 2022

 

Το πρώτο open της χρονιάς διοργάνωσε  η ομάδα του ΑΣΕΑ Καβάλας ,σε συνεργασία με την ομοσπονδία επιτραπ;eζιας αντισφαίρισης (ΕΦΟΕΠΑ ) και τον Δήμο Παγγαίου .Έλαβαν μέρος 100 περίπου αθλητές από 24 ομάδες από όλη την Ελλάδα.Η ομάδα μας κατέκτησε 8 από τα 28 μεταλλια των κατηγοριών u9,u12,u15, και u18!

 

U9 αγοριών

 

Χάλκινο μετάλλιο 

 

Τσακαλίδης Χρήστος(8χρ!)

Μιχαηλίδης Κων(8χρ.!)

 

U9 Β κατηγορία αγοριών

 

Χρυσό μετάλλιο 

 

Ξυδάς Κυριάκος

 

U12 κοριτσιών Β κατηγορία

 

Ασημένιο μετάλλιο

 

Γκερλεκτσή Εύα (9χρ!)

 

Χάλκινο μετάλλιο

 

Πασχαλέρη Ελένη (8χρ.!)

Καλαντζόπουλου Μαριάννα(8χρ.!)

 

U15 κοριτσιών

 

Χρυσό μετάλλιο

 

Γκαιντατζή Λεμονιά

 

U18 αγοριών 

 

Χρυσό μετάλλιο 

 

Αλεσσάντρο Φελτσερ

 

Ασημένιο μετάλλιο

 

Τιμαμόπουλος Διονύσης (17χρ)

 

Χάλκινο μετάλλιο 

 

Φραγκάκης Κων. (16χρ)

 

U18 κοριτσιών

 

Χάλκινο μετάλλιο

 

Δημητριάδη Φωτεινή (16χρ)

 

Πετσίβα Δήμητρα (17χρ).

 

(δελτίο Τύπου)