Δεν απέκλεισε τη συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία, αλλά και ούτε με οποιοδήποτε άλλο κόμμα στο ενδεχόμενο που μπει στη Βουλή και του ζητηθεί η συμμετοχή στο σχηματισμό κυβέρνησης, ο πρόεδρος του κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι, Γιώργος Τράγκας, ο οποίος θέτει όμως τους δικούς του όρους. 

 

«Αυτός ο πρωθυπουργός πρέπει να σκεφτεί πάρα πολύ. Από την ώρα που αντιμετωπίζει γενική χλεύη καθίσταται παράγων πολιτικής ανωμαλίας» δήλωσε ο κ. Τράγκας στον KavalaNews 102.8.

 

Με αφορμή τις αποδοκιμασίες προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην Μητρόπολη Αθηνών κατά την τελετή αποχαιρετισμού στον Μίκη Θεοδωράκη ο Γιώργος Τράγκας είπε πως: «Γυρίσαμε στα Ιουλιανά του 1965 με τον πατέρα του». 

 

Για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών τόνισε πως: «Κατά τη γνώμη μου θα τις κάνει την άνοιξη του 2022. Αν θελήσει να το πάει πιο κάτω, θα το κάνει για να ξεπεράσει τον πατέρα του. Πιστεύω ότι αναγκαστικά θα πάει σε εκλογές. Περιμένει να δει τα καινούρια αφεντικά στο Βερολίνο μετά την αποχώρηση της Μέρκελ». 

 

Στην ερώτηση αν θα συνεργαστεί με τη ΝΔ ή άλλο κόμμα εφόσον μπει στη Βουλή και του ζητηθεί ο Γιώργος Τράγκας είπε: 

 

«Εάν  λαός μας δώσει το "πράσινο φως" και μπούμε στη Βουλή δεν θα είμαστε παράγων μη συνεργασίας. Θα συνεργαστούμε αλλά υπό όρους που θα ανακτούν την αξιοπρέπεια κάθε Έλληνα. 

 

Για να συνεργαστώ με οποιονδήποτε θα πρέπει το Κίνημα να έχει λόγο στην Εξωτερική Πολιτική, την Οικονομία και την Άμυνα». 

 

Ακούστε όλη τη συνέντευξη του Γιώργου Τράγκα στον KavalaNews 102.8: