Τους πληγέντες από από τις καταστροφικές πυρκαγιές στηρίζουν τα Συνταξιουχικά Σωματεία του νομού Καβάλας με συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης. 

 

Η ανακοίνωση: 

 

«Με μεγάλη θλίψη παρακολουθούμε τις τεράστιες καταστροφές που προκλήθηκαν από πυρκαγιές σε πολλές περιοχές στη χώρα μας. Δυστυχώς στην Εύβοια συνεχίζεται να εκτυλίσσεται μία ΤΡΑΓΩΔΙΑ από τις ανεξέλεγκτες πυρκαγιές. Η οικολογική καταστροφή είναι τεράστια, μεγάλος αριθμός σπιτιών έχει καταστραφεί μερικώς ή ολικώς και οι συνάνθρωποί μας έξω από τα αποκαΐδια των σπιτιών τους ψάχνουν τα ψυχικά αποθέματα για να συνεχίσουν την επόμενη μέρα. Βλέποντας αυτές τις καταστροφές οι Διοικήσεις των Συνταξιουχικών Σωματείων Καβάλας:

 

α) Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Καβάλας "Η ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ,

 

β) Σωματείο Συνταξιούχων Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων Καβάλας, 

 

γ) Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Ν. Καβάλας

 

δ)Σύνδεσμος Πολιτικών Υπαλλήλων Δημοσίου Ν. Καβάλας

 

Αποφασίσαμε να στηρίξουμε τους πληγέντες πυρόπληκτους του Νομού Ευβοίας, όλους αυτούς που τούτη την ώρα δοκιμάζονται σκληρά, όσους είδαν μέσα σε λίγα λεπτά να χάνονται οι περιουσίες τους και οι κόποι μιας ζωής.

 

Η οικονομική βοήθεια που προσφέρουμε είναι για την αγορά αναγκαίων ειδών πρώτης ανάγκης. Τέλος οι σκέψεις όλων μας είναι στους πληγέντες συνανθρώπους μας στους οποίους εκφράζουμε την αμέριστη Συμπαράστασή μας.

 

Οι Διοικήσεις των Συνταξιουχικών Σωματείων Καβάλας:

 

- Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Καβάλας "Η ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ"

 

- Σωματείο Συνταξιούχων Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων Καβάλας

 

- Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Ν. Καβάλας

 

- Σύνδεσμος Πολιτικών Υπαλλήλων Δημοσίου Ν. Καβάλας»