Θέσεις εργασίας έχουν «ανοίξει» σε υποκατάστημα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ LIDL στο νομό Καβάλας. 

 

Οι θέσεις σχετίζονται με ποικίλες εργασίες στο κατάστημα, όπως τη λειτουργία του ταμείου, τον ανεφοδιασμό των ραφιών, την τακτοποίηση της αποθήκης και την προετοιμασία των απογραφών, την εξυπηρέτηση και θετική εμπειρία των πελατών, την τακτοποίηση και παρουσίαση των εμπορευμάτων, την εφαρμογή των κανονισμών υγιεινής και τη φροντίδα του χώρου. 

 

Όσοι προσληφθούν θα εργάζονται με 4ωρη απασχόληση, αναλαμβάνοντας βάρδιες

 

Όπως αναφέρει σε σχετική της αγγελία η εταιρία, ως προσόντα θα εκτιμηθούν η προσωπικότητα και η ευγένεια, η εμπειρία στο χώρο του εμπορίου, η εξοικείωση με χειρωνακτική εργασία, η υπευθυνότητα και η αξιοπιστία, η δυνατότητα για ομαδική εργασία. 

 

Η εταιρία παρέχει μισθό και ασφάλιση (περίπου 500€ μικτά για 4ωρη απασχόληση, ποσό που αυξάνεται με επιπλέον επιδόματα), επιπρόσθετες παροχές και ιδιωτική ιατρική ασφάλιση καθώς και πρόγραμμα εκπαίδευσης 5 περίπου εβδομάδων. 

 

Αιτήσεις υποβάλλονται διαδικτυακά στην πλατφόρμα αιτήσεων της LIDL HELLAS (δείτε ΕΔΩ) με τον Κωδικό αναφοράς GR-012397. 

 

Ο συγκεκριμένος κωδικός αφορά σε θέσεις εργασίας στη Νέα Ηρακλείτσα όμως οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποθηκεύσουν το βιογραφικό τους ώστε να είναι έτοιμο όταν ανοίξουν θέσεις και σε άλλες περιοχές.