Μπορεί η πανδημία του κορωνοϊού να μας έχει αναγκάσει να αλλάξουμε συνήθειες, όμως μέσα από όλο αυτό αρχίζει να κερδίζει έδαφος η μέθοδος της τηλεδιάσκεψης. 

 

Συσκέψεις που είτε οργανώνονταν δύσκολα μέχρι να συμφωνηθεί κοινή ώρα, μέρα, τόπος, είτε οργανώνονταν πιο αραιά επειδή οι συμμετέχοντες έπρεπε να διανύσουν μεγάλες αποστάσεις, τώρα γίνονται πολύ γρήγορα και χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. 

 

Ενδεικτική είναι η φωτογραφία του ανάρτησε στο διαδίκτυο ο αντιδήμαρχος Παγγαίου Χρήστος Μποσμπότης με μια σύσκεψη τοπικών φορέων (Δείτε παρακάτω). 

 

Η φωτογραφία είναι ένα στιγμιότυπο οθόνης (screenshot) κινητού τηλεφώνου στο οποίο φαίνεται να συνομιλούν οι δήμαρχοι Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης, Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης, Νέστου Σάββας Μιχαηλίδης, με τον επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας στο νομό Καβάλας Σταύρο Κιβράκη, το νομίατρο Χρήστο Παπαδόπουλο, τον διοικητή του Νοσοκομείου Ντίνο Κλειτσιώτη και τον αστυνομικό διευθυντή Γιάννη Καραμανλή

 

Από την τηλε-σύσκεψη είναι άγνωστο γιατί απουσιάζει ο δήμαρχος Θάσου Λευτέρης Κυριακίδης

 

Ο Χρήστος Μποσμπότης έγραψε σχετικά: «Λόγω κορωνοιου έχουμε μπει για τα καλά στην εποχή των τηλεδιασκέψεων που παρέχουν μεγάλη ευελιξία. Αλλιώς πως να μπορέσουν να βρεθούν και να συσκεφθούν 3 δήμαρχοι (Καβάλας-Παγγαίου-Νέστου), υπηρεσιακοί παράγοντες (νομίατρος -προϊστάμενος πολ. προστασίας), ο αστυνομικός διευθυντής και ο διοικητής του Νοσοκομείου; Θα ηταν ΑΔΥΝΑΤΟ!»