Συνελήφθη και ομολόγησε ο δράστης της ανθρωποκτονίας: ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

 

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

 

UPDATE 21:42Ένα στοιχείο που περιπλέκει τα δεδομένα είναι ότι δεν υπάρχει μαρτυρία που να αναφέρει πυροβολισμούς, ούτε καν από τις κοντινές στην καντίνα κατοικίες

 

UPDATE 21:34Η αστυνομία εξετάζει υλικό από κάμερες κλειστών κυκλωμάτων τηλεόρασης από καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή, οι οποίες έχουν καταγράψει τις κινήσεις ύποπτων οχημάτων

 

UPDATE 21:30Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η έρευνα έχει καταλήξει σε έναν βασικό ύποπτο, ενδεχομένως και πελάτη της καντίνας, που φέρεται νωρίτερα σήμερα να είχε διαφωνία με το θύμα που κατέληξε σε διαπληκτισμό και στη συνέχεια σε πυροβολισμό. Οι έρευνες εστιάζουν τόσο στον τόπο του εγκλήματος όσο και ανατολικά της πόλης της Καβάλας. 

 

UPDATE 21:28Από την πρώτη στιγμή επικρατεί σύγχυση ως προς το πόσα άτομα ήταν παρόντα την στιγμή των πυροβολισμών ή ελάχιστα λεπτά μετά. Η αστυνομία έχει πάρει τις πρώτες καταθέσεις από τα συγγενικά πρόσωπα και συνεχώς προστίθενται νέες πληροφορίες στο παζλ. 

 

UPDATE 21:23Ο ιατροδικαστής από την υπηρεσία Θράκης κλήθηκε στο σημείο αλλά δεν έχει φτάσει ακόμη

 

UPDATE 21:15: Οι έρευνες της αστυνομίας στη γύρω περιοχή δεν έχουν ακόμη αποδώσει καρπούς. Το όπλο παραμένει άφαντο. Οι πρώτοι έλεγχοι στο ρέμα της περιοχής και σε αγροκτήματα, ήταν χωρίς αποτελέσματα και τώρα "χτενίζεται" μια πολύ μεγαλύτερη έκταση.   

 

UPDATE 21:07Υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας που έχει αναφέρει ότι την ώρα του εγκλήματος περνούσε με αυτοκίνητο από το σημείο και είδε έναν άνδρα με μακριά μαλλιά να τρέχει προς το δρόμο και να επιβιβάζεται σε ένα λευκό ΙΧ αυτοκίνητο. 

 

UPDATE 20:58: Σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής, είναι το τρίτο κατά σειρά περιστατικό στην οικογένεια του άτυχου 59χρονου. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ βίντεο με δηλώσεις και εικόνες από τον τόπο του εγκλήματος

 

UPDATE 20:14: Η νεότερη πληροφόρηση από τις 19:50 και μετά δείχνει ότι πρόκειται ξεκάθαρα για εγκληματική ενέργεια, ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες που προήλθαν από το οικογενειακό περιβάλλον του 59χρονου είχαν δημιουργήσει αρχικώς μια σύγχυση. Η αστυνομία ήδη έχει αρχίσει να παίρνει καταθέσεις από μάρτυρες, ορισμένοι εκ των οποίων φαίνεται ότι είχαν καταναλώσει αλκοόλ και δεν είναι σε θέση για την ώρα να δώσουν αξιόπιστες πληροφορίες. 

 

Νεκρός βρέθηκε γύρω στις 7 το απόγευμα της Κυριακής 10 Νοεμβρίου 2019, ένας 59χρονος ιδιοκτήτης καντίνας, έξω από τις Κρηνίδες, πυροβολημένος από κυνηγετική καραμπίνα. 

 

Στην αρχή υπήρχαν πληροφορίες για αυτοκτονία, στη συνέχεια οι ενδείξεις μιλούσαν για έγκλημα, ωστόσο επικρατεί ακόμη σύγχυση για το πως συνέβη το μοιραίο. 

 

Ο 58χρονος βρέθηκε πεσμένος μπρούμυτα και με τραύματα στην ωμοπλάτη, ενδεχομένως και σε άλλα σημεία του σώματος, την ώρα που φέρεται να έκλεινε την καντίνα. Φαίνεται να έπεσε αιμόφυρτος την ώρα που έμπαινε στην καντίνα. 

 

Στο σημείο έχουν βρεθεί οι κάλυκες αλλά όχι το όπλο. 

 

Το ΕΚΑΒ, που έσπευσε με ασθενοφόρο άμεσα στο σημείο, δεν τον έχει μετακινήσει, αφού υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας. 

 

Αναμένεται τώρα το κλιμάκιο της σήμανσης για να εξετάσει τον τόπο του εγκλήματος.