Η Action Team της Καβάλας «ξαναχτυπά»! Αυτή τη φορά με ένα διήμερο φεστιβάλ που έχει ως επίκεντρο το φαγητό αλλά και τη μουσική.

 

Το διήμερο event προγραμματίστηκε για το παρασκευοσάββατο 13-14 Ιουλίου, στο Πάρκο Φαλήρου. Το πάρκο φαγητού θα λειτουργεί καθημερινά από τις 6 το απόγευμα έως τα μεσάνυχτα.

 

Αυτό που σκοπεύει η ομάδα νέων της Action Team είναι να εντάξει σε αυτό ορισμένες δράσεις γαστρονομίας και γευσιγνωσίας, με μια μεγάλη ποικιλία από κουζίνες αλλά και μπαρ. Το event θα πλαισιωθεί από εκθέσεις αλλά και διάφορα δρώμενα καθώς και διαγωνισμούς με δώρα.

 

Πρόκειται για μια δραστηριότητα που γίνεται σε πολλές χώρες του εξωτερικού ενώ τα τελευταία χρόνια γνωρίζει επιτυχία και σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

 

Στα δεκάδες σπιτάκια που θα στηθούν στο πάρκο, θα δούμε τοπικές γεύσεις και προϊόντα. Το ενδιαφέρον θα είναι αν δούμε σε αυτό το φεστιβάλ να συμμετέχουν και κουζίνες από όλο τον κόσμο, κάτι που λείπει από την Καβάλα. Το φεστιβάλ εξάλλου αναμένεται να δράσει συμπληρωματικά και όχι ανταγωνιστικά στην κουζίνα του Cosmopolis και στις άλλες εκδηλώσεις ή δραστηριότητες.

 

Η Action Team μιλά για «την μεγαλύτερη γιορτή της μουσικής και του φαγητού, που έρχεται στην όμορφη Καβάλα για να προβάλει τα τοπικά της προϊόντα, να ενισχύσει την τοπική της αγορά, να προσφέρει απίστευτες γαστρονομικές και όχι μόνο, εμπειρίες στους επισκέπτες της». Αναμένεται η παρουσία τοπικών καλλιτεχνών και μουσικών σχημάτων, ενδεχομένως και παρουσίες-έκπληξη.

 

Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για μια προσεγμένη δουλειά που άρχισε να ετοιμάζεται εντατικά πριν από ένα χρόνο.

 

Το σύνθημα της διοργάνωσης θα είναι #FOOD #and #MUSIC!

 

Περισσότερα μπορείτε να δείτε εδώ:

 

Οι διοργανωτές απευθύνουν από τώρα πρόσκληση σε όσους διαθέτουν κατάστημα εστίασης ή δραστηριοποιούνται στην παραγωγή προϊόντων φαγητού / ροφημάτων, ώστε να λάβουν μέρος στο φεστιβάλ και να προβάλλουν τα προϊόντα τους.