Μια ανακοίνωση με ευθείες βολές εναντίον του δημοτικού συμβούλου και επικεφαλής παράταξης Μάκη Παπαδόπουλου εξέδωσε ο πρώην δήμαρχος Καβάλας και δημοτικός σύμβουλος Κωστής Σιμιτσής. Από την ανακοίνωσή του δεν λείπουν και οι αιχμές σε βάρος της σημερινής δημάρχου Δήμητρας Τσανάκα.

 

Η ανακοίνωση Σιμιτσή δεν υπογράφεται από τον ίδιο αλλά από την δημοτική παράταξη «Καβάλα-Φίλιπποι: Ανοιχτή Πόλη», κάτι που το συνηθίζει τελευταία. Η ανακοίνωση έχει τίτλο «ΑΣ ΠΑΨΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ» και αναφέρει τα εξής:

 

‘’Ο κ. Μάκης Παπαδόπουλος, μετά τη σύντομη και άδοξη περιήγησή του στην Περιφέρεια και το ΒΙΟΠΑ, ασχολείται περιστασιακά και με τον Δήμο Καβάλας εκδίδοντας ανακοινώσεις. Στην πιο  πρόσφατη από αυτές καλεί τη Δήμαρχο να καταρτίσει φακέλους για κάθε σοβαρό ζήτημα του Δήμου, πχ για το στρατόπεδο Ασημακοπούλου, για το Περιγιάλι, το Λιμάνι και ούτω καθεξής. Τον πληροφορούμε πως αυτοί οι φάκελοι έχουν καταρτιστεί. Παραδόθηκαν στην κ. Τσανάκα, η οποία είναι πλέον υπεύθυνη για τον εμπλουτισμό και τη διαχείρισή τους (εκφράζουμε διστακτικά την αισιοδοξία μας ότι κι αυτή κάποτε θα τους ανοίξει)’’.