Η διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού κέντρου Ν. Καβάλας, θα διοργανώσει ανοιχτή εκδήλωση με την συμμετοχή υποψηφίων ευρωβουλευτών, την Πέμπτη 23 Μαΐου, και ώρα 20:00 στην αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Καβάλας (Δαγκλή 19).

 

Θα συμμετάσχουν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Ιωάννης Βεζυργιαννίδης (ΝΔ), Γρηγόρης Στογιαννίδης (ΣΥΡΙΖΑ) και Αικατερίνη Πλέσια (ΠΑΣΟΚ). 

 

Σκοπός της εκδήλωσης να δοθεί η δυνατότητα στα κοινοβουλευτικά κόμματα της να αναδείξουν το διακύβευμα της εκλογικής αναμέτρησης των Ευρωεκλογών.

 

 

Σχετική ανακοίνωση του Κέντρου αναφέρει τα εξής:

“Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Καβάλας με την υπ’ αριθμ. 428 απόφασή της που πάρθηκε στο Δ.Σ. της 13ης Μαΐου 2024 διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση – ομιλία με την συμμετοχή υποψηφίων Ευρωβουλευτών από τα κοινοβουλευτικά κόμματα: ο κ. Βεζυργιαννίδης Ιωάννης από το κόμμα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ο κ. Στογιαννίδης Γρηγόριος από το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ και η κα Πλέσια Αικατερίνη από το κόμμα ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, την Πέμπτη 23 Μαΐου 2024 και ώρα 20:00 στην αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Καβάλας Δαγκλή 19.

 

Σκοπός της εκδήλωσης αυτής είναι να δοθεί η δυνατότητα στα

μεγαλύτερα κοινοβουλευτικά κόμματα της πατρίδας μας να αναδείξουν το πραγματικό διακύβευμα αυτής της εκλογικής αναμέτρησης των Ευρωεκλογών που θα γίνουν στις 09-06-2024.

 

Μας ενδιαφέρει η Ευρώπη του αύριο σε συνδυασμό με την ανασφάλεια που δημιουργούν οι περιφερειακές συγκρούσεις και οι επιπτώσεις που αυτές έχουν στην οικονομική – παραγωγική και κοινωνική ζωή μας (μεταναστευτικό, εγκληματικότητα, ενεργειακό κόστος, ακρίβεια κλπ.)

 

Πιστεύουμε ότι μέσα από αυτήν την διαδικασία ενημέρωσης – πληροφόρησης θα αναδειχθούν καλύτερα και πιο άμεσα οι πολιτικές θέσεις των κομμάτων καθώς και οι διαφορές που έχουν μεταξύ τους ώστε να ωθήσουν και να παρακινήσουν τους εργαζόμενους και γενικότερα τους πολίτες του Ν. Καβάλας, αφ’ ενός να σταθμίσουν την τελική τους επιλογή, αφ’ ετέρου την ημέρα των εκλογών να τους οδηγήσουν στην κάλπη και όχι στην παραλία.”