Σε ασφαλή κτηνοτροφική μονάδα βρίσκονται πλέον οι αγελάδες και τα μικρά τους που πέθαιναν από ασιτία, σύμφωνα με το Φιλοζωικό Σωματείο Καβάλας "Αίσωπος", μετά από παρέμβαση εισαγγελέα.

 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Σωματείου:

 

Ανακοίνωση - Ενημέρωση

 

Μεγάλη χαρά και ανακούφιση σας ενημερώνουμε ότι οι αγελάδες και τα μικρά τους (τα 70 που απέμειναν από το 100 του κοπαδιού) που πέθαιναν κυριολεκτικά από την ασιτία, βρίσκονται πλέον ασφαλή σε κτηνοτροφική μονάδα, σιτίζονται και προστατεύονται από τις καιρικές συνθήκες.

 

Η συνεργασία και η συντονισμένη προσπάθεια του σωματείου μας με την πανελλήνια ομοσπονδία ΝΕΜΕΣΙΣ στην οποία ανήκει το σωματείο μας και με τον Κώστα Γιτισογλου (πρώην Πρόεδρο του Αισώπου) έφεραν καρπούς!!!

 

Όλη αυτή η προσπάθεια όμως ίσως να είχε πέσει στο κενό αν δεν είχαμε την τιμή και τη χαρά να συναντηθούμε και να συζητήσουμε αυτή την τραγική κατάσταση με τον εξαίρετο (φιλόζωο!!) εισαγγελέα κ. ΑΔΑΜΠΑ που ταχύτατα αποφασιστικά με ενσυναίσθηση και καίριες κινήσεις τακτοποίησε τα πάντα γύρω από τα δύστυχα  ζώα!!

 

Έναν εισαγγελέα φωτεινό παράδειγμα αφού έσκυψε και αφουγκράστηκε και ένα άλλο μεγάλο πρόβλημα που του αναφέραμε σχετικά με το κυνοκομείο και καταφύγιο του δήμου Καβάλας ,κανονίζοντας άμεσα συνάντηση με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο για  τα αδέσποτα, άσχετα εάν ο κ. αντιδήμαρχος δεν μας έκανε την τιμή να παρευρεθεί στη συνάντηση...

 

Το σωματείο μας βρίσκεται σε επικοινωνία με τον κύριο εισαγγελέα και είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι ότι θα διευθετηθούν με αίσιο τέλος και αυτά τα σοβαρά προβλήματα!!!

 

Τέλος καλό όλα καλά για τις άμοιρες  και ταλαιπωρημένες αγελάδες και τα μικρά τους!!!!!!

 

Εν αναμονή εξελίξεων για κυνοκομείο- καταφύγιο ευελπιστώντας στη συνεργασία του δήμου για να γίνει ότι καλύτερο και για αυτές τις αθωες έγκλειστες ψυχές.

 

Υ.Γ δεν θα μπορούσαμε όμως να μην ευχαριστήσουμε και τον κύριο Γιάννη και την κυρία Χρύσα κτηνοτρόφους της περιοχής που  όλο αυτό το διάστημα υπερβαίνοντας τις δυνάμεις τους δώσανε μεγάλο αγώνα για να κρατηθούν στη ζωή οι ταλαιπωρες αγελάδες και τα μικρά τους!!!