Παρατημένο κοντά στα διόδια της Ασπροβάλτας εντοπίστηκε το φορτηγάκι της εταιρείας Alta Linea που κλάπηκε από το κέντρο της Καβάλας τα ξημερώματα της Τετάρτης 31 Αυγούστου.

 

Το είδαν διερχόμενοι οδηγοί οι οποίοι ενημέρωσαν την επιχείρηση.

 

Το αυτοκίνητο φέρει φθορές

 

Η επιχείρηση με ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευχαριστεί όλους όσοι ενδιαφέρθηκαν και ειδοποίησαν τους ίδιους και την Ελληνική Αστυνομία.

 

Η έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών συνεχίζεται από τις αστυνομικές αρχές.

 

Η εταιρεία αναφέρει:

 

Με πολύ μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι ο Πατέστο βρέθηκε! Δεν είναι καλά στην υγεία του αλλά σύντομα θα αναρρώσει και θα είναι πίσω στους δρόμους για να διανέμει τα νέα σας έπιπλα!

 

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είναι πίσω στην οικογένεια μας αλλά πάνω από όλα αισθανόμαστε πάρα πολύ συγκινημένοι με το τεράστιο ενδιαφέρον της τοπικής μας κοινωνίας.

 

Το φορτηγάκι μας εντοπίστηκε από διαφορετικούς συμπολίτες μας οι οποίοι πέρασαν τυχαία από το σημείο και επικοινώνησαν μαζί μας.

 

Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας και μαζί θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους τους πολίτες και τους δημοσιογράφους που έσπευσαν να κοινοποιήσουν την δημοσίευση μας.

 

Ο Πατέστο, παρόλο που ήταν για πολλές ώρες μόνος του στην Εγνατία Οδό -ελάχιστα χιλιόμετρα πριν από τα διόδια της Ασπροβάλτας- δεν βρέθηκε από την εταιρεία που την διαχειρίζεται.

 

Για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται ότι το μόνο που έχουμε είναι ο ένας τον άλλον. Σας ευχαριστούμε.

 

Σύμφωνα με τις αρχές, το επικρατέστερο σενάριο είναι ότι ο Πατέστο μας, μαζί με τα υπόλοιπα φορτηγά που εκλάπησαν από την πόλη, χρησιμοποιήθηκαν από κύκλωμα διακίνησης μεταναστών.

 

Ευχόμαστε να βρεθούν και τα υπόλοιπα εξαφανισμένα φορτηγά των τοπικών επιχειρήσεων και ελπίζουμε να δοθεί σύντομα ένα τέλος στην κατάσταση που επικρατεί.