Συνελήφθησαν στις 22-9-2015 το πρωί, σε χωριό και την πόλη της Δράμας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 42 και 33 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για τα κατά περίπτωση αδικήματα της καλλιέργειας δενδρυλλίου κάνναβης και κατοχής ναρκωτικών.

 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση των ναρκωτικών, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν συντονισμένη επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας συνέλαβαν αρχικά τον 42χρονο, διότι εντόπισαν στην οικία του, στη Δράμα, μία (1) νάιλον συσκευασία, που περιείχε 1.300 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

 

Λίγη ώρα αργότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν και τον 33χρονο, διότι εντόπισαν στην οικία του ένα (1) δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους 1,20 μέτρων και δύο (2) νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 830,7 γραμμαρίων.

 

Κατασχέθηκαν ένα (1) δενδρύλλιο κάνναβης και 2.130,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας.