Διαιτησία, κυβέρνηση, ΕΠΟ και Πάμπλο Γκαρσία δεν γλίτωσαν από τα πυρά του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Άλεξ Χαντιτάτζι μετά το παιχνίδι του ΑΟΚ με τον ΠΑΟΚ Β. 

 

Για τον ΠΑΟΚ και τον Πάμπλο Γκαρσία: «Είμαι πολύ απογοητευμένος με τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε η ομάδα του ΠΑΟΚ μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν εκπλήσσομαι διότι ο προπονητής ο κ. Γκαρσία το μεγαλύτερο στιγμιότυπο της καριέρας του ήταν ότι επιτιθόταν σε αντίπαλους ποδοσφαιριστές και αυτή τη νοοτροπία την έχει περάσει και στους ποδοσφαιριστές», είπε ο Χαντιτάτζι. 

 

Για τη διαιτησία: «Από την άλλη πλευρά έχω παράπονο και από τους διαιτητές. Έχω δει πολλές κακές διαιτησίες στην Ελλάδα, αυτή ήταν η χειρότερη. Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι θα μπορούσαν να βρίσκονται στη φυλακή για τον τρόπο με τον οποίο διαιτήτευσαν σήμερα», σημείωσε. 

 

Και συνεχίζει: «Αν όντως η κυβέρνηση θέλει να καθαρίσει το ποδόσφαιρο θα πρέπει να ξεκινήσει από τη διαιτησία. Η σημερινή διαιτησία ήταν αποκρουστική και αν θέλει η ΕΠΟ ή η κυβέρνηση μπορώ να τους δώσω το dvd για να βγάλουν τα συμπεράσματα τους. Αντιμετωπίζουμε τέτοιες συμπεριφορές από την πρώτη μέρα», είπε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ.

 

Για τον αγώνα: «Είμαι περήφανος. Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Οι προπονητές έκαναν καλή δουλειά. Ήταν πολύ καλή εμφάνιση. Νιώθω ασφαλής ότι μπορούμε να σώσουμε την κατηγορία. Ευχαριστώ τον κόσμο», καταλήγει ο Άλεξ Χαντιτάτζι.