Το πλούσιο πολιτιστικό της παρελθόν, η παράδοση, η αρχιτεκτονική και οι ομορφιές της φύσης, περιλαμβάνονται στο 4σέλιδο αφιέρωμα για την Καβάλα, στην ανοιξιάτικη έκδοση τoυ περιοδικού Incredible Greece της Fraport Greece, παρουσιάζοντας στους ταξιδιώτες, μέσα από ένα σύγχρονο και βιωματικό περιεχόμενο, όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζουν για την πόλη της Καβάλας και της ευρύτερης περιοχής.

 

Οι «Καμάρες» - το παλιό υδραγωγείο, το οποίο αποτελεί ένα από τα πιο εμβληματικά μνημεία της σύγχρονης πόλης της Καβάλας, όψεις της παλιάς πόλης, καθώς και το λιμάνι, δεσπόζουν σε μία πανοραμική φωτογραφία της πόλης. 

 

Στο ίδιο πλαίσιο, στην έκδοση, περιλαμβάνονται εικόνες, οι οποίες αποτυπώνουν τη μαγεία της φύσης, όπως το «Περιβαλλοντικό μονοπάτι της Παλιάς Καβάλας», ενώ ενδοκειμενικά γίνεται αναφορά και σε άλλες περιπατητικές διαδρομές, όπως ο «Δρόμος του Νερού» και το μονοπάτι «Αρχαία Εγνατία», δίνοντας στον αναγνώστη την ευκαιρία να συνδέσει άμεσα τον προορισμό με τον πολιτιστικό και φυσικό πλούτο που μπορεί να συναντήσει όταν τον επισκεφτεί.

 

Στόχος του περιοδικού, είναι να αποκαλύπτει τις ξεχωριστές εμπειρίες που αξίζει να βιώσει κάποιος, ξεκλειδώνοντας τα κρυμμένα μυστικά της Ελλάδας, έτσι ώστε η επίσκεψή του να ισοδυναμεί με ένα αξέχαστο ταξίδι. Άλλωστε, «Greece is a state of mind» και σκοπός της έκδοσης είναι ο κάθε επισκέπτης, ξεχωριστά, να μπορεί να το βιώσει περνώντας από την απλή ανάγνωση στην πολύτιμη «ταξιδιωτική εμπειρία».

 

(δελτίο Τύπου – ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ)