Για 8 χρόνια, το Forum Thassos προωθεί το νησί της Θάσου σε Ρουμάνους τουρίστες, καθώς και σε τουρίστες διαφορετικών χωρών, έχοντας μια ισχυρή και ενεργή κοινότητα στο Facebook με περισσότερα από 77.000 μέλη

 

Το γκρουπ Forum Grecia έχει επίσης πάνω από 120.000 μέλη, πολλά από τα οποία επιλέγουν τη Θάσο ως τον προορισμό των διακοπών τους.

 

«Πού να μείνω; Ποια ταβέρνα έχει το καλύτερο φαγητό; Ποιες είναι οι ομορφότερες παραλίες; Ποιος είναι ο καλύτερος τύπος σκάφους για να διαλέξω; Ποια μέρη να επισκεφτώ; Ποια πράγματα αξίζει περισσότερο να αγοράσω και από πού; Ποιοι είναι οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί;» 

είναι μερικές από τις πιο συχνές ερωτήσεις οι οποίες όμως μπορούν να βρουν απάντηση στις πλατφόρμες του Forum Thassos – τα γκρουπ του Facebook και την επίσημη ιστοσελίδα.

 

Κάθε χρόνο, το Forum Thassos δημιουργεί τον Οδηγό του Φόρουμ – όπου μπορείς να βρεις όλα τα πράγματα που το ForumThassos.ro προτείνει στα μέλη του όπως ξενοδοχεία, ταβέρνες, καταστήματα και υπηρεσίες, παραλίες, μπαρ, σνακ μπαρ, ενοικιάσεις αυτοκινήτων και δικύκλων, μαγαζιά με σουβενίρ, παραδοσιακά προϊόντα ή μαγαζιά ρούχων, καταδύσεις, βόλτα με σκάφη. 

 

Όλα αυτά είναι πανεύκολο να τα βρει κανείς στο διαδραστικό χάρτη του νησιού

 

To Forum Thassos είναι μια πηγή αξιόπιστων πληροφοριών για τους Ρουμάνους τουρίστες οι οποίοι μπορούν να σχεδιάσουν και να προετοιμάσουν τις διακοπές τους εκ των προτέρων.

 

Βασιζόμενο πάνω σε μία συναρπαστική ομάδα ανθρώπων, το Forum Thassos προσπαθεί και καταφέρνει τελικά, χρόνο με το χρόνο, να δίνει στους τουρίστες όλες τις απαραίτητες και σωστές πληροφορίες, ταχύτατα, από επίσημες πηγές, πάντα σε συνάρτηση με ό,τι συμβαίνει στο νησί της Θάσσου και στην Ελλάδα. 

 

Επιπλέον, μέσα στο Φόρουμ δημιουργήθηκαν οι Kοινότητες για τουρίστες από κάθε χώρα. Με αυτόν τον τρόπο, η πληροφορία φτάνει σε αυτούς στην γλώσσα τους: σερβικά, βουλγαρικά, ιταλικά, αγγλικά, γερμανικά, πολωνικά, σλοβακικά, τσεχικά, ουκρανικά ακόμα και σουηδικά. 

 

Στην διαδικτυακή κοινότητα, το Forum Thassos διατηρεί ένα ευχάριστο περιβάλλον για τα μέλη του τα οποία βρίσκουν εδώ μια αποτελεσματική, συνεκτική και πολιτισμένη επικοινωνία.

 

Διαγωνισμοί και έπαθλα; Σε ποιον δεν αρέσουν; Με τη βοήθεια των συνεργατών από τη Θάσο, το Forum Thassos προσφέρει δωρεάν διαμονή σε θέρετρα καθώς και κουπόνια στα μέλη του για τοπικές ταβέρνες και καταστήματα – σαν βραβεία σε ετήσιους διαγωνισμούς.

 

Με ειλικρινή ενθουσιασμό και επαγγελματισμό, το Forum Thassos, ενεργά και αντικειμενικά προωθεί οτιδήποτε το οποίο σχετίζεται με την Ελλάδα και ιδιαίτερα με το νησί της Θάσου. Απευθείας και δια ζώσης από τη Θάσο! 

 

Τα ρουμανικά ΜΜΕ πληροφορούνται συνεχώς όλα όσα συμβαίνουν στη Θάσο, μέσω ζωντανών συνεντεύξεων και παρεμβάσεων στα κυριότερα τηλεοπτικά κανάλια της Ρουμανίας. 

 

Αυτό είναι εφικτό διότι η ομάδα του Forum Thassos ζει μόνιμα στο νησί και είναι μια από τις λίγες αξιόπιστες πηγές πληροφόρησης στην Ελλάδα για τον ρουμανικό τύπο.

 

To Forum Thassos είναι η μεγαλύτερη κοινότητα των φίλων της Θάσου, φέρνοντας σε επαφή τους τουρίστες με τις τοπικές επιχειρήσεις του νησιού. 

 

To Forum Thassos είναι το σημείο όπου οι τουρίστες βρίσκουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και λαμβάνουν τις καλύτερες προτάσεις για τις διακοπές τους.

 

Τα μέλη της ομάδας του Forum Thassos δηλώνουν στο KavalaNews: 

 

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συνεργάτες μας στη Θάσο για τις ποιοτικές υπηρεσίες που προσφέρουν στους Ρουμάνους τουρίστες και όχι μόνο, για το γεγονός ότι οι ντόπιοι κάτοικοι του νησιού μάς υποδέχτηκαν στην οικογένειά τους. Μας χαροποιεί το γεγονός ότι είμαστε το αξιόπιστο μέσο επικοινωνίας για τους τουρίστες που επισκέπτονται ξανά και ξανά το νησί κάθε χρόνο. Είμαστε πλεον μαζί 8 υπέροχα χρόνια, προωθώντας ποιοτικό τουρισμό και ελπίζουμε να συνεχίσουμε για πολλά χρόνια, να αυξήσουμε την προβολή της επιχείρησης σας και τους αριθμούς των τουριστών».