Την Καβαλιώτισσα γυμνάστρια Ρεγγίνα Μακέδου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε φέτος στον χορευτικό διαγωνισμό «Dancing With The Stars». Η Ρεγγίνα αγαπά τη γυμναστική και τον χορό. Η προσωπική της ιστορία έγινε «μάθημα ζωής και θέλησης» μέσα από τα social media.

 

Η μάχη της με τη λευχαιμία ενέπνευσε και έδωσε δύναμη σε όλους, αφού δεν σταμάτησε στιγμή να χαμογελά και να χορεύει. Το μόνο που την τρομάζει στο «Dancing With The Stars» είναι μήπως σκοντάψει και πέσει κάτω!

 

 

 

Ο μοναδικός χορευτικός διαγωνισμός επιστρέφει αυτή την τηλεοπτική σεζόν στο Star, εντελώς ανανεωμένος, με παρουσιάστρια την Βίκυ Καγιά και συμπαρουσιαστή τον κωμικό Λάμπρο Φισφή. 

 

 

Η κριτική επιτροπή αποτελείται από τέσσερα νέα τηλεοπτικά πρόσωπα, τον Στέφανο Δημουλά, τη Μαρίνα Λαμπροπούλου, την Έλενα Λιζάρδου και τον Jason Roditis, που διαθέτουν πολύχρονη καλλιτεχνική πορεία. Θα σχολιάζουν, θα συμβουλεύουν, θα εντοπίζουν αστοχίες και θα επικροτούν τις προσπάθειες των διαγωνιζομένων, δημιουργικά, με μοναδικό κριτήριο την αγάπη τους για την τέχνη του χορού.

 

Τα 16 ονόματα από τον χώρο της show biz και όχι μόνο που συμμετέχουν είναι οι 

 

Βικτώρια Χίσλοπ, Τάσος Παλατζίδης, Μπέσυ Αργυράκη, Σταύρος Βαρθαλίτης, Έλενα Τσαγκρινού, Βασιλική Μιλλούση, Δημήτρης Κοκονίδης, Έντουαρντ Στεργίου, Γιάννης Δρυμωνάκος, Ρεγγίνα Μακέδου, Τζώρτζια Γεωργίου, Dominik Stars, Χριστίνα Βραχάλη, Πάνος Γιαννακόπουλος, Μαριάννα Γεωργαντή, Λευτέρης Μητσόπουλος οι οποίοι θα χορεύουν για φιλανθρωπικό σκοπό.