Στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων, στην Καβάλα θα βρεθεί η διεθνούς φήμης σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου την Τετάρτη 7 Ιουλίου στις 21.00, προκειμένου να δώσει μια ιδιαίτερη συναυλία, με τίτλο «Μια αγκαλιά τραγούδια» ειδικά σχεδιασμένη για τον εμβληματικό αυτό χώρο.

 

Η Ελληνίδα ερμηνεύτρια του λυρικού τραγουδιού,  μαζί με σύνολο καταξιωμένων μουσικών, θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με επιτυχίες  από το διεθνές και ελληνικό  ρεπερτόριο.

 

Στόχος της να παρασύρει το κοινό της σε ένα ταξίδι στο χρόνο και στο μουσικό σύμπαν με αναφορές σε ποικίλα μουσικά είδη. Από τους Nino Rota, Ennio Moriccone, Jacques Brel, Loreena  McKennitt  έως τον Γιάννη Σπανό, τον Μίκη Θεοδωράκη, τον Σταύρο Ξαρχάκο, τον Γιάννη Μαρκόπουλο και πολλούς άλλους δημοφιλείς και αγαπημένους συνθέτες.

 

Η Σόνια Θεοδωρίδου αποτελεί, μαζί με την Μαρία Κάλλας και την Αγνή Μπάλτσα, το τρίπτυχο των κορυφαίων Ελληνίδων λυρικών τραγουδιστριών. Ως σολίστ έχει δώσει πολυάριθμες συναυλίες και ρεσιτάλ τραγουδιού.

 

Έχει  εμφανισθεί στα πιο σημαντικά λυρικά θέατρα παγκοσμίως, όπως στην Όπερα του Βερολίνου, στο Βασιλικό Θέατρο de la Monnaie στις Βρυξέλλες, στο Θέατρο Châtelet στο Παρίσι, στο Θέατρο Communale της Φλωρεντίας, στην Όπερα της Λιόν,  στην Όπερα του Μονπελιέ, στο Άμστερνταμ, στο Μιλάνο, στο Ρότερνταμ, στη Νέα Υόρκη, στην Όπερα της Βουδαπέστης, στη Βιέννη, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, στο Θέατρο Ηρώδειο, στο αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου και στο αρχαίο Θέατρο Δελφών. 

 

Έχει συνεργαστεί µε τους διασημότερους μαέστρους όπως Sir Georg Solti, Claudio Abbado, Rene Jacobs, Antonio Pappano, Zubin Mehta, Wolfgang Sawallisch κ.α, καθώς και µε τις μεγαλύτερες ορχήστρες του κόσμου. 

 

Συμμετέχουν η Χορωδία Φίλων Μουσικής Καβάλας και η Χορωδία του Μουσικού Σχολείου Καβάλας.

 

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21.00  (ώρα προσέλευσης 20.00)

 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 16€  (τα πρώτα 500 εισιτήρια θα δοθούν στην τιμή των 13€)

 

Φοιτητικό/ Ανέργων: 13€ (ισχύει για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων)

 

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ : ΕΔΩ https://www.ticketservices.gr/event/sonia-theodoridou-mia-agkalia-tragoudia και τηλεφωνικά στο 210 7234567 και σε όλα τα Public.