Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας  Γιάννης Πασχαλίδης, σε συνέχεια των διαρκών επαφών του με τον Υπουργό Τουρισμού κ.Χάρη Θεοχάρη, πραγματοποίησε σήμερα νέα τηλεφωνική επικοινωνία, κατά την οποία ο Υπουργός του επιβεβαίωσε τις επιτυχημένες συναντήσεις και συμφωνίες στις οποίες προέβη κατά τη διάρκεια των επισκέψεών του στη Ρουμανία, οι οποίες πρόκειται να διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο στην αυξημένη τουριστική κίνηση της Περιφέρειας της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης από Ρουμάνους επισκεπτες. 

 

Επίσης, ο Υπουργός διαβεβαίωσε τον Βουλευτή ότι η είσοδος Νυμφαίας-Μακάζα θα είναι φέτος ανοιχτή, γεγονός που θα σημάνει την τεράστια αύξηση του οδικού τουρισμού, αναμένοντας την είσοδο τουλάχιστον 2 εκατ. Ι.Χ. αυτοκινήτων, υπό την προϋπόθεση πάντα της πραγματοποίησης αυστηρών υγειονομικών ελέγχων.

 

Επίσης, ο Γιάννης Πασχαλίδης θα ήθελε να μεταφέρει τη διαβεβαίωση του Υπουργού Τουρισμού περί της έναρξης των εμβολιασμών των ανθρώπων που εργάζονται στον τουριστικό τομέα εντός των επόμενων 15-20 ημερών για την προστασία τόσο των ιδίων όσο και των επισκεπτών.

 

(δελτίο Τύπου)