Με ανακοίνωσή τους ο επικεφαλής της παράταξης «Ανανέωση Τώρα» Παύλος Ζησίμου και 7 ακόμα μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Καβάλας καταδικάζουν τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν στο γραφείο του προέδρου, Μάρκου Δέμπα την προηγούμενη εβδομάδα με μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα. 

 

Ωστόσο κρατούν αποστάσεις από την ανακοίνωση της διοίκησης του Επιμελητηρίου που είδε χθες το φως της δημοσιότητας. 

 

Ζητούν τη σύγκλιση έκτακτου διοικητικού συμβουλίου και επισημαίνουν πως αρνούνται να υποθάλπουν γεγονότα και πρόσωπα πριν ενημερωθούν πλήρως για τα πραγματικά περιστατικά. 

 

Ζητούν επίσης να ξεκαθαριστεί πλήρως τι έγινε και «το Επιμελητήριο είναι ακόμα μία φορά στο επίκεντρο αρνητικών γεγονότων», όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση των 8 μελών της διοίκησης έχει ως εξής:

 

Σήμερα ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Μάρκος Δέμπας απέστειλε δήλωση προς όλα τα ΜΜΕ προκειμένου να καταδικάσει τους παράγοντες του ΑΟ Καβάλα για τα θλιβερά επεισόδια της προηγούμενης εβδομάδας εντός του Επιμελητηρίου, με υπογραφή «ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ».

 

Εμείς, οι υπογράφοντες το παρόν δελτίο τύπου, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Καβάλας δηλώνουμε ότι:

 

ΔΕΝ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ το αποστελλόμενο από το Επιμελητήριο σημερινό δελτίο τύπου

 

►Δεν ερωτηθήκαμε και ούτε συνεναίσαμε για το περιεχόμενο του

►Καταδικάζουμε τα γεγονότα που εξελίχθηκαν στο γραφείο του προέδρου του Επιμελητηρίου μεταξύ του ιδίου και των παραγόντων του ΑΟΚ, δεν επιρρίπτουμε όμως αποκλειστικές ευθύνες στον ΑΟΚ μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα γεγονότα

►Θα ζητήσουμε άμεσα έκτακτο διοικητικό συμβούλιο προκειμένου να διαφωτιστούμε πλήρως

►Το Επιμελητήριο είναι ακόμα μία φορά στο επίκεντρο αρνητικών γεγονότων και αρνούμαστε να υποθάλπουμε γεγονότα και πρόσωπα πριν ενημερωθούμε πλήρως για τα πραγματικά περιστατικά.

 

Τα μέλη του ΔΣ του Επιμελητηρίου Καβάλας:

 

Ζησίμου Παύλος

Βακιρτζή Έλσα

Καραγιαννίδης Αντώνης

Νούση Κατερίνα

Μπίλλιας Αναστάσιος

Παπαδάκης Χρήστος

Κουρτίδου Ειρήνη

Παναγιωτίδης Γιάννης