Τρικούβερτο γλέντι, με οφθαλμοφανή συνωστισμό, κατά παράβαση των υγειονομικών κανόνων λόγω κορονοϊού, διοργανώθηκε προς τιμήν του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, κατά την επίσκεψή του το Σάββατο στην Ικαρία.

 

Το γλέντι έγινε στο σπίτι του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Χριστόδουλου Στεφανάδη και, όπως μπορεί εύκολα να διαπιστώσει κανείς, στο βίντεο που δημοσιεύει αποκλειστικά το NEWS 24/7, δεν τηρούνται οι αποστάσεις, ούτε και ο επιτρεπόμενος αριθμός ατόμων στον χώρο 

 

Δείτε το βίντεο 

 

Στα πλάνα βλέπουμε τον πρωθυπουργό και τη συνοδεία του (πάνω από 50 άτομα) να φτάνουν στο σπίτι, υπό τους ήχους μουσικής, να ανεβαίνουν τα σκαλιά και στη συνέχεια να... συνωστίζονται στο σπίτι του βουλευτή.

 

Μεταξύ (πολλών) άλλων στο τραπέζι, που διήρκεσε μία ώρα παρευρέθηκαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 24/7, στο σπίτι πραγματοποιούνταν ετοιμασίες ήδη από την Πέμπτη, για την υποδοχή του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

 

Νωρίτερα, με εντονες αποδοκιμασίες υποδέχτηκαν τον πρωθυπουργό οι κάτοικοι της Ικαρίας.Εκατοντάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Αγίου Κυρήκου όπου πέρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να διαμαρτυρηθούν για τα μέτρα καταστολής, αλλά και τη φτώχεια και την ανεργία που βιώνουν από την πολιτική της κυβέρνησης.