Στον διαγωνισμό της εκπομπής «Μεταξύ Σοβαρού και Αστείου» που επιμελούνται οι Χρήστος Αηδόνης και Γιώργος Χατζής μέσα από το ΘΕΜΑ Radio 104,6 συμμετέχει η Θάσια, Περιστέρα Βουλγαράκη. 

 

Το στοιχούργημα της Περιστέρας «κύκλους κάνω» έχει επιλεγεί στα δέκα καλύτερα. Αυτό που θα αναδειχθεί πρώτο, θα μελοποιηθεί με την ίδια να ζητά την στήριξή όλων. 

 

Μπορείτε ΕΔΩ να ψηφίσετε. 

 

Τα 10 καλύτερα στιχουργήματα επέλεξε η επιτροπή που αποτελείται από τους: Όλγα Βλαχοπούλου, Γιώργο Λεκάκη, Κώστα Μπαλαχούτη, Νίκο Θρασυβούλου, Γιάννη Μακρυγιάννη και Δημήτρη Λιόλιο.

 

Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται το Σάββατο 30/01/2021 στις 15.59.

 

Λίγα λόγια για την εκπομπή: 

 

Μέχρι τώρα επτά στιχουργήματα έχουν ήδη μελοποιηθεί με τη συμμετοχή του Μπάμπη Στόκα, Γιάννη Σαββιδάκη, Φωτεινής Δάρρα, Μπάμπη Τσέρτου, Κατερίνας Κούκα, Δημήτρη Λιόλιου και Βαγγέλη Γιαννάκη.

 

Είναι η πρώτη φορά που ο διαγωνιστικός χαρακτήρας της εκπομπής είναι διαφορετικός. Αυτή τη φορά μια ισχυρή επιτροπή στιχουργικής αξιολόγησης επιλέγει τα 10 καλύτερα στιχουργήματα και μόνο αυτά συμμετέχουν στη διαγωνιστική διαδικασία.

 

Χαρακτηριστικό είναι πως στο συγκεκριμένο διαγωνισμό συμμετείχαν 50 στιχουργοί. Από τα 50 στιχουργήματα επιλέχθηκαν τα 10 καλύτερα των Βουλγαράκη Περιστέρας, Δαναβασίλη Στέλλας, Κλούβα Νίτσας, Κοζαδίνου Γιώργου, Κονδυλοπούλου Ασπασίας, Κορρέ Αντώνη, Μακαρίδη Μάνου, Μπακάλη Βαρβάρας, Μπορτζοβίτου Αμαλίας και Προσηλιώτη Γιώργου.

 

Κάθε Σάββατο, μια ιδέα που σπάει τα κοντέρ των ραδιοκυμάτων. Συντονιστείτε στο ΘΕΜΑ Radio στους 104,6 στις 16:00-18.00. «Μεταξύ Σοβαρού και Αστείου» με τους Χρήστο Αηδόνη και Γιώργο Χατζή.