Με δύο ιατρούς παθολόγους ενισχύεται άμεσα το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, μετά από συνεννόηση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας και Βουλευτή Ν. Καβάλας, Νίκου Παναγιωτόπουλου, με το Υπουργείο Υγείας, προκειμένου να επισπευτεί η ολοκλήρωση της διαδικασίας διορισμού των δύο ιατρών, μετά την προκήρυξη του περασμένου Φεβρουαρίου. 

 

Η ενίσχυση του ιατρικού προσωπικού του Νοσοκομείου Καβάλας τη συγκεκριμένη περίοδο είναι εξαιρετικά κρίσιμη, δεδομένης της μεγάλης υγειονομικής μάχης που δίνουν καθημερινά τόσο οι γιατροί και οι νοσηλευτές, όσο και το σύνολο του διοικητικού προσωπικού του Νοσοκομείου, προκειμένου να καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στην πρωτόγνωρη κατάσταση της αντιμετώπισης των κρουσμάτων της πανδημίας COVID-19.

 

Στο πλαίσιο της στενής επικοινωνίας και συνεργασίας του Υπουργού Νίκου Παναγιωτόπουλου με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας Ντίνο Κλειτσιώτη, δρομολογήθηκαν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να μην υπάρξει καμία χρονοκαθυστέρηση και η τοποθέτησή τους να γίνει άμεσα. Ήδη έχουν δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης οι σχετικοί διορισμοί και οι δύο ιατροί πρόκειται να αναλάβουν υπηρεσία τις αμέσως επόμενες μέρες.