Ο Τοίχος της ανιδιοτελούς προσφοράς και αγάπης στη Δράμα, ο Τοίχος της Καλοσύνης όλων, σας καλεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να χαρίσετε σχολικά είδη σε μαθητές που τα χρειάζονται. «Από παιδί σε παιδί» με αγάπη και σεβασμό στην αξιοπρέπεια των συνανθρώπων μας σε ανάγκη.

 

Αν έχετε κάποια τσάντα (σε καλή κατάσταση και καθαρή), μπορείτε να τη γεμίσετε αν θέλετε με διάφορα σχολικά είδη (τετράδια, κασετίνες, μολύβια, χάρακες, ξύστρες κ.τ.λ.) και να βάλετε μέσα στην τσάντα ένα μήνυμα αγάπης για το παιδί που θα την παραλάβει.

 

Αυτή η παράλληλη δράση θα διαρκέσει έως και τις 10 Σεπτεμβρίου και σημεία συλλογής είναι αυτή τη φορά 55 φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης, εκμάθησης ξένων γλωσσών και χώροι δημιουργικής απασχόλησης παιδιών.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο του Τοίχου ή να στείλετε μήνυμα στις επίσημες σελίδες μας στο Facebook, E-mail ή Instagram. Σας επισυνάπτουμε την αφίσα που δημιούργησε η εθελόντρια γραφίστρια γι’ αυτόν τον σκοπό και σας ευχαριστούμε θερμά για την συνεργασία σας.

 

Ήδη η μέχρι τώρα ανταπόκριση είναι μεγάλη, μιας και η παράλληλη αυτή δράση αγκαλιάστηκε και από άλλες πόλεις που έσπευσαν να μας στείλουν σχολικά είδη, όπως η Λάρισα, η Χαλκιδική, η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, τα Χανιά, η Πάργα, η Ρόδος, η Σκύρος, τα Γιάννενα, η Κέρκυρα, η Ξάνθη, η Καβάλα, η Αλεξανδρούπολη κ.ά.