Ροή Ειδήσεων

Τα παιδιά των Α΄ και Β΄  τάξεων του Δημοτικού Σχολείου Φιλίππων και Νηπιαγωγείου Δάτου-Πολύστυλου συμμετέχουν σε ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα eTwinning με θέμα «The life of the butterfly».

Συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής 17 Μαΐου 2024 στην Ελευθερούπολη Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παγγαίου μία γυναίκα ξένης καταγωγής.

Ένα νέο βίντεο για το χωριό των Κρηνίδων και τον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων από ψηλά, δημιούργησε ο Simon Kranz.

Το Σάββατο 18 Μαΐου, στην ταβέρνα «Νέμεσις» στην Καβάλα, θα γίνει συνάντηση αποφοίτων της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Μυτιλήνης, της δεκαετίας του 1970.

Οι αγώνες δρόμου “Γιαννούσια”, διεξήχθησαν για μία ακόμη χρονιά στο Ποδοχώρι του Δήμου Παγγαίου. 

Το μήνυμα του στέλνει ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας για την αρτηριακή υπέρταση, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά της υπέρτασης (17 Μαΐου).

Για τα πεπραγμένα του ως πρωήν πρόεδρος του ΤΕΕ Ανατολικής Μακεδονίας αλλά και για τους στόχους της νέας θητείας που διεκδικεί μιλά ο Απόστολος Παυλίδης…
 

Ποντιακά σωματεία της Καβάλας σε συνεργασία με τον Δήμο Καβάλας, διοργάνωσαν εκδήλωση για να τιμήσουν τη μνήμη όσων χάθηκαν στη γενοκτονία των Ποντίων, το απόγευμα της Πέμπτης (16/05).

Εκλογές πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη (16/05), για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Κεραυνού Καλλιράχης, παρουσία του δικηγόρου, Γεώργιου Τσουλκάνη.

Το Δασαρχείο Καβάλας ανακοίνωσε, πως στο πλαίσιο της αντιπυρικής προστασίας και της θωράκισης των δασών, θα εκτελέσει δύο μεγάλα έργα εντός του επόμενου τριμήνου.

Στο διεθνές τουρνουά  "J30 TIRANA U18" της ITF αγωνίστηκε η Καβαλιώτισσα τενίστρια, Ελ

Χορηγία 1.000 ευρώ, έδωσε ο σύλλογος Αδελφοποίησης Καβάλας-Νυρεμβέργης “ΦΙΛΟΣ”, για να ενισχύσει το φεστιβάλ Cosmopolis της Καβάλας.

Το μήνυμα του στέλνει ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας για την αρτηριακή υπέρταση, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά της υπέρτασης (17 Μαΐου).

Μία διαδρομή 12 χιλιομέτρων μέσα στην φύση, περπάτησαν τα μέλη του Θάσιου Ορειβατικού Συλλόγου, την Κυριακή 12 Μαΐου, στο Κάστρο Λιμεναρίων. 

Συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης 16 Μαΐου 2024 σε οικισμό της Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέστου ένας άνδρας.

Ανακοινώθηκε από την Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου, το Εορταστικό Πρόγραμμα της επετείου μνήμης της Ισαποστόλου Αγίας Λυδίας της Φιλιππησίας στο ιερό Προσκύνημα - Βαπτιστήριο της Αγίας.

Ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, Γραμματέας Κ.Π.Ε. και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής θα επισκεφθεί την Καβάλα.

Ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος Καβάλας το απόγευμα της Τετάρτης 15 Μαΐου 2024 πραγματοποίησε στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας "Βασίλης Βασιλικός" εκδήλωση για το Δημογραφικό πρόβλημα.

Το πρώτο ιδιωτικό αεροδρόμιο γενικής αεροπορίας στην Ελλάδα, το «Λυδία», είναι πλέον γεγονός και ετοιμάζεται να περάσει σε μια καινούργια εποχή εξέλιξης και ανάπτυξης με την υλοποίηση των απαραίτητων έργων υποδομής που διαθέτουν όλα τα σύγχρονα αεροδρόμια στον κόσμο.

Η έναρξη υποβολής των φορολογικών δηλώσεων για το 2024, η οποία ξεκίνησε στις 25 Απριλίου για τα φυσικά πρόσωπα και την 1η Μαΐου για τα νομικά πρόσωπα, συνοδεύτηκε από πλήθος προβλημάτων.

Την Τετάρτη 15 Μαΐου, το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου Επαγγελματιών Νέας Περάμου συναντήθηκε με τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Θεόδωρο Μαρκόπουλο.

Σελίδες